Krása v súčasnosti

Príspevok v téme: Krása v súčasnosti
Igor2

Chcel by som sa spýtať, či sa aj Vám niekedy nezdá, že ľudia boli v minulosti krajší ako dnešní ľudia. Ja keď vidím staré československé a zahraničné filmy, tak sa mi zdá že vtedajší herci, keď boli mladí boli oveľa krajší ako tí dnešní. Tí sa mi zdajú veľmi umelí. Ku kráse si dopomáhajú kozmetickými zákrokmi, chirurgickými zákrokmi.Alebo keď vidím fotky z minulosti mojich príbuzných - obyčajných ľudí, ktorí nechodili na kozmetiku, zdali sa mi tiež oveľa krajší ako nejaké dnešné ospevované missky, herečky a moderátorky. Dnes ako keby stačilo, že niekto ide na kozmetiku, plastickú chirurgiu, dá si drahé šaty je sebavedomý až namyslený a už každý o ňom hovorí, že je krásny alebo krásna. Aký je Váš názor ?

alzbee

Igor2: pravdu mas:)) ale vtedy nebol svet kozmetiky a plastickych operacii na takej urovni ako dnes a nemohol si to hocikto dovolit...v dnesnej dobe sa krase zovnajsku pripisuje strasne velky vyznam a myslim, ze to uz tak bude stale. Ale je to na kazdom cloveku, ze ake prioroty si v zivote zvoli...vonkajsia krasa bola, je a vzdy aj bude pominutelna. Ale zialbohu pravda je taka, ze krasni ludia to maju v zivote lahsie...