stava sa aj vam, ze mate obcas v sebe taky zly pocit akoby predtuchu, ze sa ma nieco stat? ja v poslednej dobe velmi zle spavam, bud sa budim alebo sa mi snivaju strasne divne sny, ktore vo mne aj vo sne vyvolavaju uzkost. je to strasne, neviete mi povedat, cim by to mohlo byt? :(
Zle sny, predtuchy a vnutorny nepokoj
Moja mama mava cosi poodbne, ale ona to nazyva 6.zmyslom...ked sa ma stat nieco dobre, tak pocituje vo vnutri taky steklivy pocit a ked nieco zle, tak taku nervozitu a tazobu.
Asi začnem veriť snom. Snívalo sa mi napríklad, že som v práci a keď
som sa prebudil, naozaj som bol.
Mne sa stavaju podobne veci. Z casu na cas mavam velmi zive sny s ludmi ktorych poznam a niekedy sa mi stane ze sa o par dni na to "naplnia"- ze sa mi v realnom zivote stane nieco velmi podobne ako v tom sne. A co sa tyka tych predtuch- neviem ci to niekedy u mna nehranici s panikou, ale stava sa mi ze ma zrazu prepadne strach, ze sa nieco zle stane, rozbusi sa mi srdce, niekedy mam pocit ze z tej miestnosti kde sa mi to stalo musim rychlo odist. Je to divne.. :)
Mne sa teda nic nesniva, ale nieco podobne zazivam uz par mesiacov aj ja.
Sa to odvija od jedneho momentu (alebo mozno viacerych) v minulosti... iste veci, ktore som spravil a zacal si ich vycitat... znervoznel som z toho. nespaval som dobre, zacal som sa budit skoro rano... na to sa nabalili dlasie, vycitky a obavy... az som z toho nervony aj cez den. najhorsie je, ze ked jednu myslienku odozeniem vzdy sa vynori dalsia podobna negativna myslienka.
Skús si pozrieť vyloženie tvojích snov v snári.
držím palce (:
uvidim ojka..skusim :)
no vidíš, tak pokial sa tie predtuchy nenaplnaju, tak maš o dôvod menej sa ich obavať, ja som istého času tiež mavala také divoké sny, ale to byvalo väčšinou vtedy, ked ma čakalo "niečo velké" na druhy den z čoho som mala obavy ako to skončí... a už ani neviem ako, ale pomizlo to...skús si predtým ako pôjdeš spať zaspomínat na niečo dobré, alebo pekné čo sa stalo, aby si nechodila každu noc spavať s pocitom, že zasa sa stane niečo strašné, možno zabierie, neviem, uvidíme.. (:
neviem, nejako to neregistrujem, este sa chvalabohu nestalo nic vazne...vies, tie sny su ozaj cudne..sniva sa mi o niecom, co ma nahana, obvykle nejake zviera /babkin pes najcastejsie/, alebo jednoducho sny co nedavaju zmysel. o chrobakoch.. tuto noc sa mi snivalo o dome z kariet a ze som behala po luke plnej kvetov, ale mala som v nej strasny pocit a chcela som sa vratit, ale neslo to, lebo ma v nej niekto drzal...a potom som sa zobudila.