Zle sny, predtuchy a vnutorny nepokoj

alzbee

Moja mama mava cosi poodbne, ale ona to nazyva 6.zmyslom...ked sa ma stat nieco dobre, tak pocituje vo vnutri taky steklivy pocit a ked nieco zle, tak taku nervozitu a tazobu.

fialocka

Mne sa stavaju podobne veci. Z casu na cas mavam velmi zive sny s ludmi ktorych poznam a niekedy sa mi stane ze sa o par dni na to "naplnia"- ze sa mi v realnom zivote stane nieco velmi podobne ako v tom sne. A co sa tyka tych predtuch- neviem ci to niekedy u mna nehranici s panikou, ale stava sa mi ze ma zrazu prepadne strach, ze sa nieco zle stane, rozbusi sa mi srdce, niekedy mam pocit ze z tej miestnosti kde sa mi to stalo musim rychlo odist. Je to divne.. :)

t333

Mne sa teda nic nesniva, ale nieco podobne zazivam uz par mesiacov aj ja.
Sa to odvija od jedneho momentu (alebo mozno viacerych) v minulosti... iste veci, ktore som spravil a zacal si ich vycitat... znervoznel som z toho. nespaval som dobre, zacal som sa budit skoro rano... na to sa nabalili dlasie, vycitky a obavy... az som z toho nervony aj cez den. najhorsie je, ze ked jednu myslienku odozeniem vzdy sa vynori dalsia podobna negativna myslienka.

ojka

no vidíš, tak pokial sa tie predtuchy nenaplnaju, tak maš o dôvod menej sa ich obavať, ja som istého času tiež mavala také divoké sny, ale to byvalo väčšinou vtedy, ked ma čakalo "niečo velké" na druhy den z čoho som mala obavy ako to skončí... a už ani neviem ako, ale pomizlo to...skús si predtým ako pôjdeš spať zaspomínat na niečo dobré, alebo pekné čo sa stalo, aby si nechodila každu noc spavať s pocitom, že zasa sa stane niečo strašné, možno zabierie, neviem, uvidíme.. (:

bojimsa

neviem, nejako to neregistrujem, este sa chvalabohu nestalo nic vazne...vies, tie sny su ozaj cudne..sniva sa mi o niecom, co ma nahana, obvykle nejake zviera /babkin pes najcastejsie/, alebo jednoducho sny co nedavaju zmysel. o chrobakoch.. tuto noc sa mi snivalo o dome z kariet a ze som behala po luke plnej kvetov, ale mala som v nej strasny pocit a chcela som sa vratit, ale neslo to, lebo ma v nej niekto drzal...a potom som sa zobudila.