rada manzelka a jej byvali

Príspevok v téme: rada manzelka a jej byvali
andrew25

zdravim vas. potreboval by som radu ohladne mojho problemu ... s manzelkou mame ok vztah mame ale jeden problem v rodine je aj jej byvali priatel ktory bol aj jej prvy v sexe zobral si jej sestranicu ... to vsetko by bolo ok no strasne mi vadi ked ma nuti aby som sa s nim stretaval ked ideme k nim na navstevu ... nic proti tomu muzovi nemam no je mi neprijemne sa stretavat s muzom ktory mi ako prvy pretiahol manzelku ... ona tvrdi ze to bolo davno a ze to uz ani nieje pravda a ze nech sa cez to prenesiem a hadame sa kvoli tomu pretoze co rodina povie ked ja nepridem tam kde je aj on ... kto z nas robi chybu ? ja ze sa neviem cez to preniest ze mi nieje prijemna pritomnost jej byvaleho alebo ona ze ma nuti k tomu aby som na to nemyslel ze je to jej byvali a vraj mi to ani nemala povedat ... prosim o radu aby som predisiel zbytocnym hadkam ... vopred dakujem

karolinka1

andrew25 no ja ta celkom chapem. mne vadi uz len to ze moj priatel sa ako kamos stretava so svojou ex. a to nie som ziadna ziarlivka ale ta predstava ze aj oni prezili to co on teraz so mnou a byvaju spolu ach a to mi raz povedal ze by ma s nou aj zoznamil no dakujem pekne ...na jednej strane by som ju chcela vidiet a utvorit si o nej nazor nejaky ale na druhej strane po tom netuzim je to velmi rozporuplne..
takze ja ta chapem celkom a jednoducho povedz svojej zene svoje pocity ak mate dobry vztah malo by sa dat o tom porozpravat a ona by mala pochopit ze tebe je to neprijemne...

evelynočka

tak potom naozaj neviem co chces pocut.
tak to potom v pohode neber, nestretavaj sa snim a ked ta zena bude nitit, tak jej to rucne -strucne vysvetli!?alebo co chces od nas pocut? nesuhlasis, ked ti pisem ze vykasli sa na to, lebo zivot mas pred sebou a nic vazne sa nestalo a nejatri v sebe zbytocne rany, no a na druhej strane musis sa s nim stretavat a nechces... fakt je to na tebe. ale zbytocne zene nepripominaj dotycneho len ako jej intimneho partnera, lebo svojim spravanim v nej vyvolas tuzbu si zopakovat milenecke chvile...

andrew25

asi ste nepochopili niektory o co mi ide ... mne nevadi ze nebola panna a taku by som ani nechcel nevadia mi ani jej byvali co boli predomnou ale vadi mi ze sa musim stretavat a tvarit sa pred jej byvalim a prvym priatelom akoby bolo vsetko ok ... mozno tu niekto v pohode berie tieto veci a dokonca sa stretava aj s byvalymi priatalmi/kami no ja osobne urcite nie presne ako bolo pisane co bolo bolo ... a ako tu bolo pisane bud rad ze ju obrabas ty a nie on to mozem zobrat aj z druhej strany ja som bol pred tebou a mal som ju prvy ... nieje mi prijemne sediem pri stole s chlapom ktoreho v uvodzovkach fajcila moja zena a komu to nevadi a berie to v pohode neviem ci ma az natolko rad svojho priatela/ku ze strpi tieto veci ...

joeblack

Tak toto je vazna dilema nakolko zeny to vnimaju uplne inak ako chlapi. Viem sa vzit do tvojej situacie a takisto by mi bolo maximalne neprijemne stretavat sa s niekym, kto mal predtym moju partnerku. Urcite ti to nemala hovorit a tento problem by nikdy nevznikol, no teraz by mala pochopit, ze pokial ti je to neprijemne nemala by ta nutit navstevovat ich a uz vobec by sa s tebou preto nemala hadat. Najma ked nezakazujes jej, aby ich navstevovala...mne osobne by dost vadilo aj to, no pre dobro v rodine by som jej to tiez nezakazoval pokial by to nebolo prilis caste:)

evelynočka

takze nechapem: si rad, ze ti povedala kto bol jej prvy a cenis si to, ale sa citis preto trapne... vsak si protirecis, nie? a koniec koncov- je to hanba, ci nieco protipravne, ci co, ze s nim spala. vsak teraz je to tvoja zena a uz s nim predpokladam intimny vztah neudrziava, tak o co ide? koniec koncov vitaz si ty, lebo ju mas za zenu a nie na jednu prilezitost ako on... skus sa cez to preniest, vsak minulost nezmenis, ale hlavne bud hrdy, ze teraz ty ju obrabas uz x rokov a on bol pusteny k vode. neries to zbytocne. je to minulost a skor sa staraj o to, aby vasa buducnost bola este krajsia ako doteraz. a neoduvaj sa zbytocne, lebo musis posobit dost komicky a zjavne sa v tom tvoja polovicka vyziva a lichoti jej to. jednoducho to maj na haku.

VLQ

...jasne mas uplnu pravdu ja s tebou suhlasim a urcite by ta nemala nutit , a ja na tvojom mieste robim to iste tiez by sa mi to nepacilo, nech sa nik nehneva ale preco by si sa mal divat na cloveka co s nou bol prvy krat a hrat na neho bracha , ja tiez ked som vedel a byvala mi povedala ze toto bol moj byvaly nemal som dobre pocity nie to este sediet s nim pri obede ci vecery, to je neprijemne...

iva1

ahoj je taske radit ,ale obdivujem ta ,ze to zvladas.skus nato zabudnut a ked sa nevies cez to preniest tak tam nechod ved to je sestranica ne sestra .je pekne ,ze udrzujete kontakt s rodinu ,ale prehanat to nemusite.

andrew25

PS : to ze si jej sestranica zobrala jej byvaleho priatela ktory bol aj zaroven jej prvy zato urcite nemoze ani jej to nevycitam nemam pravo ale hadky kvoli tomu ze sa s nim nechcem stretnut ked k nim ideme na navstevu alebo na obed v rodine kde bude aj on sa mi nezda a ja jej nezakazujem tam ist jednoducho tam nechcem byt len ja ...

andrew25

to ci mi to uz povedala alebo nie je jedno ale cenim si ze mi to povedala ako keby mi to zatajila no podla mna by mala brat ohlad aj na to ako sa citim a ci mi to neprekaza ... sediet s nim za jednym stolom a usmievat sa akoby bolo vsetko ok ... jemu to je jedno on je ten co bol predomnou a ona co s nim bola ale ja ten co sa musim pozerat na dvoch byv.partnerov ktory mali spolu prvy sex ... to ako to berie ona ze mi hovori ze to uz ani pravda nieje mi nestaci ... nemozem sa s tym stotoznit a skratka mi to vadi ... a co sa tyka podronosti o tych sme sa nebavili len tolko ze bol jej prvy v sexe ... ja osobne by som j nenutil sa stretavat s mojou byvalou aj keby to bolo tak ako u nej ze jej sestranica ktora o tom vie zobrala jej byvaleho priatela ...