moozem sa opitat ako mam ziscit s kym mam deto?da sa to aj zebranym plodovej vodi?jeden vecer som sa trosku opila a bola som s 3 naraz a seci sa do mna spravyli a neviem kto je ocom.Mam 17 rokov nasi o tom neveda nosim velke trigovice.da sa to?
kto je ocom?
smutne a na zamyslenie
ochjoj, túto temu som nemala asi otvarať, asi sa zasa rozčulim či pohorším,... no už teraz nemám slov...
saska100
ak už je len pravda, to čo píšeš, tak to je dosť veľká nezodpovednosť, čo si urobila, ale každopadne lekárku by som na tvojom mieste navštívila a neviem ako to je teraz s platením, keď chceš vedieť kto je otcom, ale asi by sa o to mohli zaujímať aj tí mladíci, tak nech ti pomôžu...ked už rodičov nechceš do toho zaťahovať, ale každopadne sa to raz dozvedia....
wau sila....
Aha ty si ciganka - az teraz som si vsimol ten prispevok - tak potom je to v poriadku
Ked mas 17 a nevies gramatiku tak je to smutne... ale este smutnejsie je ze pises take koko....
jaa ju moc dobre poznam a vymysla si tehotna je ale s jednym a je to vekla podrazacka ani jej nepiste je to mrcha a aj to decko bude
mas 17 a po slovensky nevies?a nevymyslas si dieta tak trochu?
ja internet neplacim a viete co ja si ho neham
ďalšia téma čo zaváňa výmyslom
Zrejme "nado bukvy" bude "ocom".Trafila som?