slinna zlaza

annamarii

nie nic z toho nemam.ziadnu plzujucu bolest.len ked otvaram usta.bola som vo stvrtok na krcnom,povedala ze vsetko ok,aj usi,aj mandle,...nemoze ist o prezuvaci sval?

Elit

Pod uchom je slinna zlaza.Ked lezis na tej strane namas bolesti? Pulzujuca bolest.Aj na pere z vnutornej strany su slinne zlazy.Nemusi sa to prejavovat len bolestou ale okolo slinnych zliaz mozes mat take granulomy biele bodky ktore nebolia, ale mozu.

annamarii

a este mam aj cystu na pere,ktoru mi chirurgicky odstanili ale stale sa mi obnovuje.ta teraz neviem ci to ma aj s tym suvis,lebo doktory povedali ze nie.ale ja im velmi neverim

annamarii

nie nemam sucho v ustach.len ma boli pod uchom a vsetky vysledky dopadli negativne.aj usno-krcne,aj u stomatologa,ci som nahodou nemala zapal celus.klbu.ale aj to sa vylucilo.bolest stale pretrvava,aj po antibiotikach

Elit

Ja mam asi taky problem a mam stale sucho v ustach. Idem na biopsiu.Prajavuje sa to bud zapalom v danej lokalite ale nemusi.Zdurenim slinnej zlazy z vnutornej strany lica atd. Tebe sa to ako prejavuje?