Ahojte...mám notebook Toshiba Satellite A300...a stala sa mi taká vec,,,ze,,,bola som na prazdninach pri rodine a vzala som si tam aj tento ntbk..ale mojmu malemu bratrancovi sa ho podarilo poliat sirupovou vodou...hned som ntbk naklonila a vyliala setko....je to uz nejaky mesiac...ntbk funguje...lenze...zle sa mi píse...klavesnice sa zliepaju..cela lava strana ntbk..mam len 15 rokov....moji rodicia o tom nevedia lebo oni ntbk nepouzivaju...ja im to nemozem povedat lebo by zabili mna!!!!...ne mojho maleho bratranca....takze servisne centum nepripada do uvahy...absolutne..a ten ntbk je navyse novy!!...nejake 3 mesiace len má...co mam robit??????????????????....pocula som ze sa daju dako rozobrat klavesy po jednom..lenze...nevylomi sa to???..a obliaty bol aj lavy reproduktor..ale zda sa mi ze funguje...nemoze nastat daka korózia zvnutra???...aa...ako sa to rozoberaa???...ja s tymto absolutne skusenosti nemám...a rodicia o tom fakt nemozu vediet...nemohli by ste mi napisat daky navod????..prosiiiiiiiiiiiiim...ste moja posledna sanca!!!...
Pomôžte mi s notebookom
wee: ked sa pokazia kontakty na klavesnici, tak sa to uz zial neda opravit, musi sa cela vymenit... nova ta bude stat okolo 40 eur
prepokladam, ze ho uz nemas v zaruke
Zdravím...mám nefunkčné klávesy na notebooku ( Acer Aspire 5735Z )..a to - Delete,šipka ľavá a dolná, a na numerickej klávesnici nula, šestka a hviezdička..
Klávesnica nebola obliata žiadnou tekutinou..
Vďaka za radu
blabla, casom ti tam zoxiduje vnutri doska ako mne a v oprave nechas za vymenu klavesnice pekne prachy. pytaj si ich od synatora.
dobry den sestra mi utierala notebook s handrickou a dala na nu vodu ktora sa pouziva na notebooky a dostala sa do monitora A OSTALI MI TAM čMUHY CHCELA SOM LEN čI SA TO NEDA OPRAVIT ALEBO čI VYPRCHA TA VODA?
dobi deň ja bi som sa chcel spítať na notebook mi vystreklo tekute midlo nejdu mi tlačitka F T R a popri tom midlo streklo uplne na ine tlačítka ! mohlo sa stim niečo stať prosim pomoušte mi čo stim mam urobiť ! stalo sa to asi po 3 hodinach že nešli tie 3 tlačitka F T R.
može mať stim niečo spoločne aj monitor može mi odysť notebook momošte mi prosim !!
dakujem
ahojte ako nahle sa vam vyleje voda na nejaku elekroniku ci to je notebook alebo mobil a podobne hned ho zbavte prudu nabijacka a baterka v notebooku tak isto z nabijacky a vybrat bateriu a tak mate 100% istotu ze sa mu nic nestane len treba okamzite reagovat Vlastne elektro spotrebic moze ti spadnut do vody ale ak je zapnuty a ma nejaky prud hned ti skape ale ak ho mas vypnuty a ziadne prud 99 % sa mu nic nestane Dufam ze to aspon niekomu pomoze tak ako mne majte sa ....
Prosim co mam robit v cera som vyliala na book vodu nejdu mi zopar tlacitiek a tlacitko c funguje ako ked stlacim pravym na myskeeee:(