Ahojte!Mam takyto problem:uz vyse tyzdna ma boli hlava,bolesti su silne,po volnopredajnych analgetikach sa vobec nezmiernuju,do vecera mi vystupi teplota na 37,8,mam zalahnute v usoch.Bolest bola najskor tupa,pri akomkolvek pohybe pulzujuca a vystrelovala do praveho slychu,teraz tupa i pri pohybe.ORL a neurologicke vysetrenie nevysvetlili pricinu.Vraj sa pravdepodobne jedna o nejaku virusovu infekciu,sedimantaciu mam 20/36,lymfocyty zvysene 64,8(norma 17-45),neutrofily znizene 29,3 (norma 47-70).Prosim neviete mi poradit ake vysetrenie by som mala este podstupit?Pripadne z coho moze hlava tak silno boliet,ked neurologicky je vsetko v poriadku?Dakujem..
Bolest hlavy
Dutiny to nie su,RTG bol uplne v poriadku,nadchu nemam vobec. Len neviem na akom vysetreni mam trvat,lekarka nevie a len caka,ze sa objavia nejake ine priznaky.Je to uz 10 dni a okrem bolesti hlavy,teploty,zavratov mi nic ine nie je..
je jasne, že tam je zápal v dutinach. nemusi tam byť este hnis, ale možu byť zapálene.mala by si brať nehake atb, ale to musí určiť lekár. ak to neprejde do niekolkych dní, tak určite trvaj na dalsom vyšetrení . mna tiez bolela teraz/niečo je asi vovzduch/, ale beriem cesnak, tak mi to ustupuje.