Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blondinky=vlasy

2juliska2

ahaa tak dakujem velmi pekne:-) ked tam pojdem tak si to tam preštudujem...ale raz som sa po tej henneh divala ale nikde som ju tam nenašla.to je tam pri samponoch? noo ja mam farbene..a farbim si tak kaudy mesiac

mirka 23

Lavera je šampon, je to vraj prírodna kozmetika, proste nie je tak chemicka a kupujem to v DM, maju taky kutik kde je Alverde, Lavera a Weldea koymetika. Je ale drahší, stoji 7 eur, ale ja by som už klasicky chemicky šampon nechcela. Ešte dosť dobrý bol aj šampon od Henny, tiež z DM. A ty máš farbene vlasy alebo svoje?

2juliska2

mirka23...tak pripajam sa k tebe ja mam presne taky isty problemik ze moje vlasky su strasne citlive...od mojho ucesu,umyvania a od vseteko zalezi ako casto mam roztiepene konceky...aa ak sa mozem spytat co je to ta Lavera? to pocujem prvy krat.kde sa to da kupit a je to ucinne? :)

mirka 23

Tak ja som tiež blond, tie vlasy su jemnejšie a citlivejšie na všetko. Nefarbim, nefenujem, aby som si ich nezničila. Davam hennu, aj ked su potom do zlata, ale su zdrave. masku som tiež mala Generu, ale teraz mam Wonder (Gestil) No a šampon jednoznačne Lavera fialovy a vraj aj pomarančovy je dobry tak vyskušam

mary_anne

tak ja mam blond melir, aj ked to skor vyzera ako cele keby boli blond (hlavne,ked su rozpustene), mam kucerave a este si ich casto aj zehlim,takze tiez su suche..
nejako som na ten svoj naj.sampon neprisla.. striedam to. teraz pouzivam radu na blond vlasy od fructis a na ne ten nezmyvatelny balzam v spreji..
niekedy si dam zas rad na blond vlasy od Baley.
a masku od Genery...
ale najlepsie su vlasy , ked idem od kadernicky :)