ahoj, prosím o radu všetkých ktorí majú doma člena, ktorý trpí stareckou demenciou a poruchami správania..
ako to zvládate? spí vám človek trpiaci dušev.ochorením v noci???
nám pustili domov otca z nemocnice..-ale má výpadky pamäte, v noci nechce spať...a stále mám taký čudný pocit, ktorý neviem opísať..-myslíte, že sa nemusím ničoho obávať????
berie inak lieky oxazepam, haloperidol....-máte s nimi skúsenosť? díky za všetky odpovede
Demencia...a poruchy správania
au, sorry za hrubku:)
Ahoj..je tu viacero veci..1. ak stav bude neunosni, ci by si si vedela predstavit ze by si dala otca do ustavu..
ALE este predtym..si s otcom 24 hodin denne doma?..ak su so spankom problemy, treba ist za ambulantnym psychiatrom, aby zvysil davky, popripade aby pridal este nejaku medikaciu na noc. Haloperidol ma v kvapkach alebo berie tabletky? Tiapridal ma?
?????nikto nepopíše?? s podobným problémom?
ahojte...pre binghama dree,,,otec bol na psychiatrii 2 mesiace,,,ale ja sa stále bojím, že niečo spraví nám alebo sebe, v noci zabudol kam má ísť na toaletu
lieky na noc berie...haloperidol, Hypnogen-ale ani od nich veľmi nespí
prosím o rady..ako to zvládate tí, ktorí ste sa stretli s podobným problémom??
a najhoršie je,,,že ja už druhý deň sa cítim tak čudne...-akokeby úzkosť pociťujem..asi sa veľmi bojím,,prosím vás poraďte mi niekto s podobným prípadom,,ak máte niekoho takého doma
Zdravím, poznám také stavy...a na noc otec neužíva žiadne lieky??..ležal na psychiatrii?
halooo...prosím o príspevky..a vaše rady......