pouzivam zineryt od koznej vzdy vecer pred spanim, ale samozrejme sa musim aj nakremovat, pretoze mam potom plet suchu a napnutu. neznizi to ucinok zinerytu ked sa 5 minut po jeho aplikacii nakremujem?
zineryt a krem?
bingham- liecenie zyneritom nespociva len vo vysuseni vyrazok...vysusit sa mozes i s alpou...praveze plet by sa mal kremovat po naneseni tak dehydrujuceho prostriedku ako zynerit lebo cim sa viac plet vysusuje plet sa viac masti a pory viac upchavaju...
a neni dobrevysusit plet co chces mat supinky a chodit so ksichtom co vyzera jak ked sa zlupuje jasterica z koze
Stuplo0:
Tak pockaj ty mi chces povedat, ze si si nanasala na zineryt krem ktory je na suchu plet ?
Ako nic v zlom ale tvoja sesternica to urcite tak nemyslela
no ale 5 minut po naneseni zinerytu??? vsak pockaj aspon hodinku a potom sa kremuj kolko chces
tak je to prave naopak ako povedal bingham
moja sesternia je kožná lekárka a predpisovala mi zynerit
má sa davat dvakrat za den- rano a vecer, mozes sa po pouziti zinerytu kremovat,pretoze pleť zynerit nasiakne,ja som sa kremovala lipolotiom( tym cervenym na suchu plet,ktory mi tiez predpisala sesterka)
takze nerobis nic zle
Ked pouzivas zineryt na liecbu akne, tak sa nesmies kremovat
Ucinok znerytu spociva v tom ze sa plet vysusi a tym aj akne - neskor dochadza k hojeniu
Navyse zineryt je antibiotikum
A nemala by si ho na plet davat 2 krat - rano a vecer ?
PS: ak mas plet moc vysusenu, tak ju mozes nakremovat, len nie na zineryt !!!