PROSIM VIEM MI NIEKTO PORADIT NIECO OSVECENE NIE DOPLNKY VYZIVY......CO MI PODPORI IMUNYTU A doda energiu telu??nieco alternativne.
Potrebujem energiu a podporit imunitu
Je to na dlho ak sa niečo zanedbá, ak problémy prídu! :/
...vcelka asi tak...uplne si to vystrihla...tiez s tym mam osobnu skusenost a teda musim povedat, ze to neprajem nikomu...lebo mat problemy s imunitou to je na dlho...najma ked sa zanedbaju...potom ta liecba trva...
nie je to len o tom, len o strave, o psychike, ale aj o imunite, o zdraví ako takom, všetko sa to deje pre niečo, keď imunita nie je v poriadku, tak ani my nie sme ok, nemáme dosť energie, sme unavení, otrávení, nemáme chuž na nič :/
Ja som toho nazoru že to ako sa citime nas na 80 percent ovplyvnuje to čo sme v strese, alebo v pohode...potom aj ta strava na nas podla toho pôsobi..nevravim že ked som vystresovana tak nema zmysel zdravo jest, jasne ze to pomôže..lenže u vystresovaneho človeka sa niekedy aj mrkva zmeni na jed... môžeš byt happy jak dva grepy a nepoškodi ti žiadne nezdrave jedlo..zato počas stresu ti je zle aj z vody...všeyko zavisi od organizmu človeka..
Ale celkovo možem odporučiť rooibos čaj a trstinovu melasu, najlepšie uživat spolu...vit.C a zeleny čaj s graviolou..pripadne ešte huba Reishi, s tou ale osobnu skusenost nemam
lenze myslis, ze to je vsetko?
ze staci upravit stravu?
80 percent zdravia = strava
odporucam jest zeleninu dopestovanu doma nie to svinstvo z obchodu.
lenze ako dat tu imunitu do poriadku?
to predsa tiez nie je jednoduche :/
janka keď ono to nie je len o energii, energie a imunita to proste ide spolu ruka v ruke ;) keď je človek zdravý, má imunitu na poriadku tak je aj aktívny, má kopu energie, povedala by som, že až na rozdávanie!
na energiu je dobry koenzimq10, ja beriem konkretne koenzym Q10 ubichinol, 100 per prirodny
Dobry den ja by som odporucila energyk7 je na stranke www.energyk7.eu