Vysoky krvny tlak

Príspevok v téme: Vysoky krvny tlak
jasomja

Mam vysoky krvny tlak kvoli nadvahe, respektive som sa na neho liecila ale vysadila som lieky (sama), schudla som 12 kg, stravujem sa zdravo, vela sa hybem, tlak mavam cez den uplne v poriadku napr. dnes 121/78. pride vecer a tlak mi rapidne stupa hore, teraz som si namerala 151/104. pricom prve tri mesiace po vysadeni liekov som ziadne problemy nemala. cim to je ze mi stale vecer stupa tlak? myslite ze potrebujem lieky?

Anne

Koho by nahodou zaujimala aj ta DRUHA moznost... :-P

Hloh, šišiak bajkalsky, lecitin, cesnak, vit. C a mnoho inych.
Doporucujem nastudovat starsie temy:

www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Ivka 1

Jasomja nieje dobre aby si si vysadila samovoľne lieky od lekara. Ak chceš prejsť na prirodne produkty,ktore dokážu znížiť tlak, začni ich brať spolu s liekmi a lekar Ti sam postupne znizi davky liekov.
Mam jednu pani, ktorej sme takto postupne samozrejme v spolupraci s lekarom znizili lieky zo 16 druhov na styri.

fuck..

Okamzite zacni brat lieky!!! Ked sa ti nedajboze nieco stane, v Novom case bude titulok - zomrela mlada zena na vysoky krvny tlak vinou lekara???!!! Milujem ludi ako ty...

karioll

nakolko ma tu plno divnych ludi napadalo,povedal som si ze skoncim s radami na tomto fore,ale toto mi neda.
mozno ti zachranim zivot.
takze okamzite zacni brat lieky ako mas urcene,nechapem ako mozes takto hazardovat s vlastnym zivotom?
existuju studie,ze ked samovolne pacient vysadi antihypertenziva,aj 2-4 mesiace nemusi mat problem,a potom dostane taku hypertenznu krizu,ze uz sa ho nepodari zachranit a zomrie.ten vysoky tlak vecer ti uz telo signalizuje,ze to nie je ok .volne dostupne lieciva?bez komentara

jasomja

ako som schudla? jedla som pravidelne, vela zeleniny, ovocia, nic mastne ani sladke. a schudla som tak za 4 mesiace pricom v chudnuti stale pokracujem

jasomja

no lieky som si postupne znizovala a uplne som ich prestala brat asi pred tymi 3 mesiacmi. Beriem iba magnezium. a tento tyzden mi nejak vecer vzdy stupa tlak, ja si ho pravidelne kontrolujem tak preto. a teraz ma trochu pichlo parkrat pri srdci, tak som si ho zmerala, a bol vysoky