Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako ich mám obmäkčiť aby mi dovolili psíka?

Príspevok v téme: Ako ich mám obmäkčiť aby mi dovolili psíka?
smejo4ja

Ahojte mám pomaly 19r.a veľmi túžim po psíkovi Maltézskom alebo Yorkshirskom teriérovi a proste s cenou a kúpou by ako nebol problém to by som si zaplatila a postarala sa o všetko. Vedela by som sa aj o to starať lebo po psíkovi tužím už veľmi dlho....ale stále mi ho nechcú dovoliť poviete ako och mám obmäkčiť aby povolili????

:-Pbebe

katka a co ked ma takych rodicov ze ked uvidia toho psika povedia "a von!" co potom s tym psikom? kolky tak skoncili na ulici? hm?

katka...

Ale zase kamaratkini rodicia tiez nechceli psa v byte. Ale ona ho raz doniesla a uz ostal u nich. Oblubili si ho. Tak mozes to skusit aj tak. Len ty musis vediet ako by zareagovali, ci by sa dali obmakcit.

katka...

Aj ja som vzdy chcela zvieratko. Ked som bola mensia stacil by mi aj skrecok. No ani toho mi nedovolili. Teraz som mala moznost ziskat maciatko, tiez by som sa starala, vsetko financovala zo svojho. Ale jednoducho v byte zviera rodicia nechcu a hotovo. Uz som rezignovala a cakam, kedy budem byvat sama.

:-Pbebe

zaobstaraj si psika az budes byvat vo svojom... nechaj to tak raz ked nechcu tak nechcu nasi tiez nechcu a nejdem cez mrtvoly maju na to svoj nazor nemaju moc v laske zvierata... ja si pockam az budem byvat vo svojom a tak ked bude cas na psika budem mat pracu co mi umozni sa okrem ineho starat aj o neho preco nie...