aký čaj?

Gill

Ja milujem čaje :) Veľmi mi chutí tento vanilkový www.teekanne.sk a krásne vonia. A mám rada aj ovocné, napríklad tento mi strašne pripomína Vianoce shop.czechoslovakshop.eu

V podstate mám rada všetky a pijem ich preto, lebo mi chutia, zahreju, krasne vonaju a pitny rezim nadovsetko :D
Ja si ich necukrim, ale davam si med, to mi chuti viac a je to zdravsie.

odpovedam

ja milujem caj z bazy ciernej alebo echinacey, okrem celkom fajn chuti su liecive - protizapalove a na posilnenie imunity. Nikdy si caj nedochucujem. No ritualne kazde rano zacinam salkou tepleho caju :-)))

ojka

ja mám doma tiež kvantum čajov a momentalne mi prídu vhod (: najradšej mam bylinkové a zelené... ale sem tam príde aj zmena.(:

biela

som zavisla na caji... doma mavam rozne druhy - roibos, zeleny caj, i biely, bylinkace, pu-erh... ciste, aj s prichutami... pijem litre caju... kupujem v specializovanych obchodoch, samozrejme, len sypane a nesladim, tym sa pre mna kazi chut caju... ovocne mi nechutia...

lesslie

ja mam rada ovocny teekane fruit kiss, ceresnovo malinovy..ale vypijem aj zeleny a cierny...ja cukrym cukrom, niekedy medom, a citron...a cierny s mliekom

mary-anne

tak bud si spravim doma z roznych zelenych rastlin (zihlava, pupava, malinove listy, sipky, mata, medovka) alebo kupene , ale len bylinkove. ovocne mi vobec nechutia, tie vobec nepijem. ani neviem preco.
sladim si ich len medom.
a preco ich pijem?lebo mi chutia, su zdrave.