Ahojte
moja mamka sa trapila nad istymi problemami,tak napisala vestici ...ona jej vylustula cely vyklad-uplne vsetko pravda !napisala jej tam,co mamku este caka,a zatial to mamke vychadza ,zatial...
ALE JE TO NORMALNE TAKTO VEDIET SVOJU BUDUCNOST ?A VY BY STE VERILI?CI BY STE SA NA TOM IBA POBAVILI?
vestenie-verit ci neverit
Inak ja si myslim,ze je to tak,ze nam vestec vie predpovedat co sa stane ak sa budu veci vyvijat tym smerom ako doteraz,ak nic nezmenime. Ale ked nam povie,ze s tymto muzom sa rozvediem, a ja si ho nevezmem, tak budem mat iny osud,nie ? ci nie ? :) neviem
Agaven, a ty si ako zistila svoj dar?? Mne napr povedala vestica ze by som sa mohla venovat tarotu, zatial skusam ale neviem moc z nich citat, asi sa tomu nevenujem dostatocne. Ale intuiciu mam dobru. Kedy si zistila ze vies vidiet buducnost?
PUSSA
ja som raz bola s kamoskami u liecitelky-vestkyni,mala som vtedy okolo 18rokov...bola to suseda mojej tety...
a velmi ludom pomahala,ale svojej rodine nevedela pomoct...
mne vyvestila,ze sa vydam,budem mat v rodine vysoko postaveneho cloveka,ze zazijem sud...a ze sa budem musiet vydavat :0))))
no ja som sa len tomu smiala,lebo som si myslela,ze to ju teta nahovorila,lebo nechceli vtedy aby som sa vydala za chlapca s ktorym som chodila...
tak,ze preto mi takto ta vestkyna vyvestila...
no a na vsetko som zabudla,este v ten den...
a teraz ked sa na to tak spatne pozeram...mala pravdu a ziadna teta ju na to nenahovorila...
to,ze sa vydam a budem mat v rodine vysoko postaveneho cloveka...bola pravda...
to,ze som sa musela vydavat ***NEBOLA PRAVDA*** barali sme sa ciste z LASKY...
to,ze zazijem sud...bola tiez pravda,lebo som sa po case rozviedla,a jasne,ze sud bol...
podla mna je to na kazdom jednom...ci bude verit,ci nebu verit...a riadit sa podla toho...
A mne jedna vestica zachranila zivot..Teda,ze som vdaka nej nespravila nieco co som vlastne ani sama vo svojom vnutri nechcela,ale chystala sa spravit..
ja ti poviem moj nazor nap. ja kukam do gule vobecnie je kristalova je mala asi tak ja som sa vzdy snazila ist inak ako som si to tak kukla v nej ale vzdy sa to splnilo a co som spravila prestala som do nejk kukat co sa stane ohladom mojej rodiny nie na seba viem malo neukaze co mi je atd preto ked chcem musim ist za inou aby mi potvrdila ci je to naozaj tak ale tam nechodim tak ked je cosi pozrem si ako to dopadne a som pokojna ale vzdy sa lepsie pozeraju iny ako ja ako osoba inak ako svoju rodinu kukam sestrenice atd len nie mne ako seba a k tomu no su také co vedia a su dobre ale su aj také co vylozia a zle to by si aj kazdy z nas dokazal vylozit z tarotu asi tak ja mam dar že to ocami mam pred sebou a je to lepsie a viac iste ako karty to je len moj nazor ale aj mne osobne vyvestila ze budem tehotna a už su skoro 2 roky od vtedy a nie som a ani zatial nechcem asi tak inak ja som toho nazoru ked maju dar tak ho davat a zdarma v ramci volneho ćasu ale su co beru za to peniaze a este povedia zle mne vzdy dali co dali no mne nie natlacili to vzdy mojmu dietatu vetsinou cokoladku asi tak ja som nikdy ani len korunu za to nevzala obcas kavu a cokoladku a to bolo vsetko ja necakam aby mi iny tu doma narusovali moje sukromie a malo to aj vpliv na dieta tak vetsinou už len svojej rodine vestim zavolaju kuknem poviem už nik cudzi a obcas v ramci volného casu idem sem vestit inak do nedavna so myslela ze to nejde ale ked sa clovek sustredi na dialku a toho co len tukol pod tou prezyvkou skusila som to tu a isloto a ni sem nemusel ist ku mne a stracat cas atd . lem mam nevyhodu ze malo casu aby som tu mohla sediet cele dni za pocitacom no to mate moj nazor