Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

darcek od priatela a nespokojnost?

Príspevok v téme: darcek od priatela a nespokojnost?
bystrica

nie som materialistka, ale pytam sa na vas nazor, chcem v tom mat jasno.
mala som okruhle 20 narodky. priatel je podstatne starsi, prijem ma dobry. darcek mi kupil v hodnote 5,-€ a k tomu kvet zo zahrady. nepotrpim si na darceky, ale pravdupovediac som cakala nieco viac, ked viem ze na to ma. ked pocuvam ze ine dievcata dostavaju aj pocas roka darceky, hoci len malickosti od svojich priatelov tak mam otvorenu sanku. nehovorim o zaplateni kavy, alebo koly, to ej ine, ale ako je to u vas a s vecnymi vecami??
zeny, obdaruvavaju vas vase muznejsie polovicky darcekami aj pocas roka?
muzi, kupujete svojim partnerkam malickosti aj pocas roka?

diving

No ano, zda sa mi to tiez zvlastne, ze ti na okruhle narodky kupil taky lacny darcek. A navyse, ked uz zaraba a nie je student, to by som este chapala. Nepoznam ho, tak neviem co si o tom mysliet, ale tak dovody, mozu byt rozne, napriklad ako pisala emca, mozno ta chcel vyskusat, ci sa vies aj uskromnit alebo ci ti zalezi len na peniazoch. Ja by som mu nedavala najvo nespokojnost s darcekom...

My sme este studenti, ale nas je to tak, ze mi ten moj nosi dost vela malickosti. Niekedy hoci len cokoladu alebo sladkost, ale aj to potesi :) A ked sme niekde a nieco sa mi paci, tak mi to kupi, ale to mu zas nedovolim vzdy :D Ale ja si na drahych darcekoch ani velmi nezakladam, mna viac potesi, ked mi nieco vymysli, nieco originalne a vlastnorucne zhotovene je pre mna najkrajsi darcek :)

cajik

No ved ja sa tiez len preto pytam aby som vedela ako to maju iny :). A s tym kadernickami-len som chcela povedat ze niektore baby to tak maju- ja by som to ale nechcela a v ziadnom pripade nedovolila.
Inak to je mozno trosku odveci,ked ty si mu kupila ovela vacsi/drahsi dar a on tebe za 5eur. No neviem.
My si s priatelom davame priblizne rovnako a stale sa snazime aby to bolo na priblizne rovnakej urovni,on by sa citil trapne keby ja som mu dala dar za 50 a on mne 5 a naopak takisto. O zaplateni drobnosti-to je podla mna samozrejmost,my sa v plateni striedame.

No ja som sa len chcela dozvediet ci ine baby dostavaju darceky "len tak" - ze chalana z nicoho nic napadne ze ju prekvapi a kupi jej nieco SAM.

bystrica

babenka cez 2 roky
cajik ine darceky ? nehovorim ze je to kadernicka, alebo manikura ako sa tu spominalo, ale... ked mal on okruhle, kupila som mu darcek za 7 nasobokn toho co kupil on mne. ja mam minimalnu, ale viem ze darcek pouzije, a ze ho potesi. no a co sa kupuje frajerkam?
sesterka dostala krasne sandalky od svojho. sestra isla na 2 dni do madarska, priatel jej platil vsetko. ine holky zase vidia nieco pekne v obchode, srac nevaha zaplatit. nehovorim ze za miliony, ale napadne ho to.
ja som iba chcela vediet ako je to u inych, ci mam byt smutna, alebo sa zmierit a budem vediet ze to ma kazda.

babenka1

Napríklad mne keď bol u nás jarmok, mi priateľ kúpil vyrezávanú drevenú ovečku ako prívesok na kľúče a perníkové srdce. :)

bystrica

okej, nehovorim ze mi to neskutpcne vadi, nie je to vsetko, ale...prave preto sa pytam, ze ako je to v inych vztahoch....

cajik

No to by teda aj trapne podla mna bolo :). A co dostavaju ine baby ako "obcasne darceky" ?

Vies,su aj take, ktorym chalan plati este aj kadernicku a manikuru,a berie ich do obchodov kupit si nieco na seba, ale casto take "dary" vobec nic nehovoria o kvalite vztahu a bohuzial ani neplati rovnica ze dary=laska

bystrica

dala som mu tip, ale povedala som ze ak ma neico lepsie, nech kupit to co chce on. kupil mi striebro na ruku.
ShaulaThalit to asi vystihla, lakomy, alebo setrny. je pravda ze si peniazky strazi, nehovorim, aby mi kupoval vsetko co si zmyslim, to nechcem ani ja, ale... drobnost, obcas... to by mohol..
ale zase bolo by mi blbe keby som mu mala povedat ze mi vadi, ze mi nic nekupi.... citila by som sa trapne, hovi sme spolu uz dlhsie

cajik

Niekedy vie byt aj vec za 5eur cennejsia ako ta za 50. Ale nie je darcek ako darcek. Co ti dal?

Inak ja darceky pocas roka nedostavam, kedze sme studenti, ale ja to mam vynahradzane inak a vobec mi to k stastiu nechyba.