Ked cloveku chyba laska..

jaaanulkaaaa

len to ze ja uz trpezlvia nie som nedokazem byt.. nemozem ist poriadne vonku ani nikde stale mam zlu naladu nastve ma uz vsetko a to len rpeto ze som sama.. clovek ktori to nezazil tak asi nevie ako mozme chybat take letme objatie.. ako moze chybat ten pocit ze vas niekto ma rad...

dobra rada

viem presne ako sa citis ....ja prezivam to iste....ale ja tym parikom nezavidim...pravzeze ich obdivujem ze su spolu a ze prezivaju to zalubenie....to je proste skvele....ale ked je clovek sam je to smutne....no....ale tak mozno ten pravy ešte len pride....a vsetko ma svoj cas a vyznam...asi to chce poriadnu davku trpezlivosti...)

AdamKrt

Divas sa mozno niekde a co vidis je na povrchu. Tazsie je vidiet pod ten povrch. Ak Ta zaujme iba to na povrchu, stastie nenajdes.

Mozno by si sa divila a niekto po Tebe tuzi a boji sa Ti to povedat. A mozno je to niekto, koho dobre poznas a ani by si neverila, ze to moze byt uzasny clovek - ale na ulici by si ho asi prehliadla.

Zivot jednoducho neni reklamna prehliadka modneho casopisu.

jaaanulkaaaa

ja si praitela uz asi nikdy nenajdem..je to tazke. a ja sa tam proste ani nechcem divat ale proste taha ma na to pozerat sa prave tam.. a poto msa trapit preplakat cele noci atd..