ahoj,s manželom nežijem,niesme rozvedeny.no nasla som si priatela a dobre si rozumieme.neviem,či by bolo dobre keby som sa snim milovala,mam ho rada ,pritahuje ma,ale brzdi ma to,že som ešte vydata.nebude to nevera?prosim poradte
priatel?
ako moze byt nevera mala? bud je alebo nie je
fakt si taka naivna ze nevies ze kazdy chlap, co je vo vztahu a chce niekoho zbalit, tak rozprava ze je nestastny? ved to je klasicky recept
ja ked som bola v rozvodovom konani, s manzelom som uz nezila, on byval u milenky. tiez som sa zoznamila so zenatym muzom a vobec som to neriesila ci je alebo nie je to nevera. bolo mi to v podstate jedno. a dodnes nemam ziadne vycitky
Ale, ze jej to nevadi, byt milenkou a to hovori o vztahu ? No potom to bude asi vztah iba sexovaci... :)
no nevera to asi bude,ale taka mala.ved sme obaja neštastni v laske a bude to len jednorazovka-možno!
Zo strany PrecoO to podla mna nevera nie je, pretoze s muzom sice nie su rozvedeni, ale kazdy ma vlastny zivot-maju novych partnerov, no zo strany PrecoOinho priatela to nevera voci jeho manzelke je, kedze predpokladam, ze ona o tom nevie, ze PrecoO je jeho milenka...
hm by si sa cudoval, kolko muzov sa takto zoznamuje a este ani zenati nie su - ze, ano, mam frajerku, ale akosi nam to neklape, vies....
tak pokial nie si filmova hviezda, tak to nema preco pouzit proti tebe pri rozvode
podla mna to nevera je
Tak vydata a nestastne zenaty... Nie, to neni nevera, to bude asi nedostatok rozumu.
Ako sa vlastne dvaja ludia v takomto stave zoznamuju ? Ahoj, ja som vydata a ahoj, ja mam manzelku, zijem s nou, ale nie som s nou stastny ?
Manzelsky slub by si bolo mozno dobre precitat znova, co tam stalo...
a može sa to použit pri rozvode proti mne? ved manžel milenku ma