priatel?

jajka001_

ako moze byt nevera mala? bud je alebo nie je
fakt si taka naivna ze nevies ze kazdy chlap, co je vo vztahu a chce niekoho zbalit, tak rozprava ze je nestastny? ved to je klasicky recept

alchimka

ja ked som bola v rozvodovom konani, s manzelom som uz nezila, on byval u milenky. tiez som sa zoznamila so zenatym muzom a vobec som to neriesila ci je alebo nie je to nevera. bolo mi to v podstate jedno. a dodnes nemam ziadne vycitky

alzbee

Zo strany PrecoO to podla mna nevera nie je, pretoze s muzom sice nie su rozvedeni, ale kazdy ma vlastny zivot-maju novych partnerov, no zo strany PrecoOinho priatela to nevera voci jeho manzelke je, kedze predpokladam, ze ona o tom nevie, ze PrecoO je jeho milenka...

jajka001_

hm by si sa cudoval, kolko muzov sa takto zoznamuje a este ani zenati nie su - ze, ano, mam frajerku, ale akosi nam to neklape, vies....

AdamKrt

Tak vydata a nestastne zenaty... Nie, to neni nevera, to bude asi nedostatok rozumu.

Ako sa vlastne dvaja ludia v takomto stave zoznamuju ? Ahoj, ja som vydata a ahoj, ja mam manzelku, zijem s nou, ale nie som s nou stastny ?

Manzelsky slub by si bolo mozno dobre precitat znova, co tam stalo...