chcela by som sa opytat - druhy den mam stazene dychanie, tazsie sa mi dycha a mam pocit skriabania v hrdle. najhorsie je to v noci, lebo casto sa z nicoho nic prebudim na to ako sa nemozem nadychnut. citim akoby som mala napuchnute nosove a krcne mandle, len taky zvlastny pocit (tiez nie stale, len obcas), inak okrem toho skrabania v hrdle a stazeneho dychania sa citim fajn. neviete co by to mohlo byt a co mam robit?
este chcem pripomenut, ze mala som dost stresov a pri strese mavam tiez obcas pocit stazeneho dychania /ako pri panickom ataku/. + mam vyraznejsiu skoliozu chrbtice, chodim zhrbena a z toho ma obcas aj picha pri srdci. neviete ako nieco taketo riesit? nejake dobre cviky, masaze, neviem. poradite?
dakujem vsetkym za odpoved
Stazene dychanie
milady
priority si urci,on ta musi poslat na vysetrenie,ak nie mozes dat podnet na urad na dohlad nad zdravotnou starostlivostou,a myslim,ze zivot a zdravie je dolezitejsie ako reci na dedine,no ale ved nie si dieta.....
maroš, tak neviem ti to povedat kolko je to km, ale je to daleko. ako mozno pre tych co maju auto je to v poriadku, ale ja keby som sa chcela dostat k najblizsiemu lekarovi, jedine MHD, a to by sa ratalo na hodiny.
milady12 kolko km je to čomu hovoríš dost daleko?
nechcem velmi konkretizovat, ale som z malej dedinky a tu mame len jedneho lekara na celu dedinu a viaceri sa na neho stazuju. tak ale zas nie je si z coho vyberat. inak by si musel dochadzat dost daleko.
nie,musi ti minimalne ekg spravit,kam to preboha chodis k lekarovi?
myslela som, ze ked ma pocuval stetoskopom.
tak ja som mávala to isté a dnes sa liečim na alergiu a alergickú astmu...takže šup šup čím rýchlejšie k alergologovi....
nerozumiem slovu klepkanie
*joj, este chcem doplnit, ze bud teda so srdcom alebo tiez s plucami.
karioll, mozem mat na teba este jednu otazku?
keby bol nejaky problem so srdcom, ukazal by sa uz pri "obycajnom" klepkani?
dakujem.