Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Farbenie vlasov a menstruacia

Hmmmm

cosi som si pozrela na nete. Niektore baby pisali, ze im farbu pocas menzesu nechytilo, niektore ze nebol problem. Mne to chytilo v poho, tak ale ak mas obavy, jednoducho sa preobjednaj a mas istotu, hm? :-)

Hmmmm

myslim, ze keby to bola pravdiva vec, tak by sa kadernicka spytala, ci nemas nahodou kramy :-). Vravim len svoj nazor, neverim, ze to ma vplyv, nikdy som o tom nepocula. Podla sa nemas coho obavat, mozno je problem vo vlasoch, nie v menstruacnom cykle. Ak si nie si ista, tak sa u kadernicky preobjednam. Ale podla by to nemalo zmysel, v poho sa daj vtedy odfarbit :-)

natallla

hmmmm : ja som to niekde pocula tak preto sa pytam,ja neviem mozno je to hlupost mozno nie....raz ked mi kedysi kadernicka farbila vlasy tak som tiez mala menzes a farba mi moc nechytila,vtedy som to tomu neprikladala vobec a teraz ma na to len tak napadlo ked som dnes volala kadernicke..

Hmmmm

myslim, ze to nema ziadne opodstatnenie. Preco by farba nemala chytit pocas menzesu? Ved to nema suvis. Ja som si farbila pocas menzesu a uplna pohoda :-).