Zaujimalo by ma ako to funguje vo vazani.. Mozete pisat kazdy, kto mate nejake skusenosti, ale najlepsie bude, ak napisu ti, co sedeli.. Ta otazka ma dost zaujima a ak niekto pozerate odsudene a mate aj vlastnu skusenost, rada by som vedela ako to porovnavate serial- skutocnost. Naozaj sa moze clovek vo vazani bat o svoj zivot? Naozaj je policajtom "jedno" co sa tam deje? Nikoho nezaujima ked tam chce niekto niekoho zabit (alebo "len" zmlatit ci inak potrestat), len sa tvaria ze o tom ani nevedia? Mne sa ten serial odsudene velmi nepaci, pozrela som si prve diely len zo zaujimavosti a zda sa mi byt prehnany. Tak by som rada vedela pravdu.. dakujem
odsudene (ale realne)
karioll ja viem ze tato tema sem nepatri, ale preco by som ju sem nemohla dat, ked je tu podobnych tem asi 1100??? Myslis ze keby som tu take temy nevidela, ze by som to sem davala? Ale ked sa tu moze niekto bavit o hocijakej hovadine tak preco nie o tomto?
A to ze nie som ani z percenta taka mudra ako ty? haha, len za takuto temu? Lebo sem nepatri? Ok, prosim, nech sa zmazu vsetky temy co sem nepatria a ja nepoviem nic.. ale preco nejdes pinat aj inde?? Ved prace mas dost, ako tak citam po fore:)
ninkaH
keby si aspon z 1% bola mudra ako ja,tak by si nepochybne vedela,ze tato tema sem nepatri
no ale kedze nie si...
To je skor chyba administratora (administratorky), ze tu taketo temy povoli. Ona a Oni ale za to nemozu.
karioll
ak si taky mudry, tak to napis do kazdeho prispevku ktory neni o zdravy.. ale myslim ze by si to nestihol ani do Vianoc..
toto je portal o zdravi, pokec je inde
A mne sa páči, ja to pozerám, až teda na hlavnú hrdinku tá mi príde dosť naivná. Sedieť som našťastie nesedela ale podľa mňa je to dosť reálne. Máš rôzne stupne ostrahy, 1.,2., a 3. V tom 3 sú tie najťažšie prípady- ako vraždy.