neviete mi poradit co kupit otcovi na narodeniny?
darcek pre otca
My sme kúpili kvalitnú sadu nožov IVO Premier. A je spokojný.
Viem, že niektorí muži si potrpia na dobrých nožoch..najnovšie mám výbornú skúsenosť s IVO Premier nožmi. Výborné ostré s ochranou pred porezaním, proste kvalita. Dostať ich na profikuchar.sk.
Zavisi aj od ceny..ale ak chces hodnotnejsi darcek pre tatina, my sme kupili nasmu k 50tke elektricku kolobezku zo stranky www.cyklispeciality.sk a doteraz hovori, ze najlepsi darcek, aky kedy dostal:-)
Poradim ti mozno trosku netradicny darcek, ale originalny. Ja som kupila katanu na dellinger.cz a je to hotove umelecke dielo:) podla mna krasny darcek pre chlapa.
Hodinky su pekny darcek. Na stránke tonzes.com majú krásne hodinky a za dobré ceny.
Ahojte, podľa mňa najlepší darček pre otca je buď fľaška dobrého kvalitného alkoholu.Napríklad ja som minule kúpil otcovi na narodeniny Rum Diplomatico. Pridávam aj link na eshop kde som to kupoval. Rýchle dodanie. www.topnapoje.sk
Alebo ešte odporúčam kutilské náradie. V tomto sa á naozaj vymýšľať kade čo.
Hodinky som tiež nedávno kupovala ako darček a na rovnakej stránke :)
Ja som otcovi kupila hodinky na www.24time.sk majú dorý výber aj ceny a myslím, že to je krásny darček čé neomrzí
Originálne darčeky - darcik.sk
Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)