Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Seriozne sa pytam na velkost prs

Príspevok v téme: Seriozne sa pytam na velkost prs
kukushka

ja viem, ze to znie uchylne, ale....seriozne sa pytam (robim statistiku):
1. aku mate velkost prs (ake cislo podprsenky nosite)?
2. ste spokojne s velkostou vasho poprsia?
3. v pripade ze nie, tuzite po vacsich alebo mensich prsiach?
4. rozmyslali ste o plastickej operacii?
(zmensenie-zvacsenie prsnikov, prsne implantaty...)

alis_

1. 75E
2. nie
3. chcela by som samozrejme mensie (alebo obvod 80, pretoze 75E sa zhana fakt tazko :( )
4. nie, urcite nie

tekvicka_

okej tak idem vyrovnat statistiku :D
1. 75 A
2. vcelku hej okrem casu ked nemozem zohnat plavky :D
3. -----
4. nie

maruska76

teda zenske vy sa mate, ze nepomer alebo co, ja mam ledva 75 B a mam male prsia,nepacia sa mi aj ked su celkom pevne, niesom s nimi spokojna,ale plastiku urcite odmietam

kukushka

no ano, to mas pravdu :D ale co uz, ked mame divneho pana profesora :D
1. 75B
2. celkom aj ano :D
3. ja som spokojna s tym, co mam...sice nie su najvacsie, ale zas ani najmensie :D
4. nie

ninkak

kukushka to je celkom zaujimava tema na pracu:)

nonymus G??? To si neviem predstavit :)

Ozaj zabudla som napisat 75D a je to k mojej postave dost nepomer, kedze som chuda a mam velke prsia, ale co uz:)

kukushka

ninkak
ja si fakt nerobim srandu :D proste ja viem, ze to vyznie tak blbo s tym smajlom, ale...nevedela som si ho odpustit :D proste robim pracu do skoly - zena a vnimanie seba samej. no a mam do nej zhrnut aj vysledky statistik.....aj ked je to odveci otazka :D
a nie, fakt si nerobim srandu :)))

ninkak

Inak sa mi paci nazov temy, ze seriozne sa pytas a das tam takehoto smailika- :D.. To mi hned dava to slovo seriozne do uvodzoviek :D HEH

ninkak

Ja mam D-cka, spokojna nie som uplne, ale zase sa pre to netrapim, chcela by som radsej trosku mensie, tak C-cka. Na plastiku by som urcite nikdy nesla. Jedine v pripade ze by som mala nulky, ale to nastastie nemam, takze plastika nie.