Idem z yasminelle na YAZ

Príspevok v téme: Idem z yasminelle na YAZ
YASMINEEELLE

Ahojte babulky, je tu nejaka kočka, ktora presla rovnako na yaz z yasminelle ako ja?
Mala som yasine, potom yasminelle a teraz bduem mat Yaz zatial som nemala zadne zle skusenosti s tymito HAK, preto sa chcem opytat, aka je moznost, ze YAZ bdue rovnako dobry? :)

Baby a este mam jednu dost dolezitu otazku: po akej dolhej dobe by sa mala antikoncepia na nejaky cas vysadit ked berem tieto tabletky? lebo ja berem celkovo antikoncepciu 3 a polroka a nechcem aby mi to ublizilo. dakujem za vsetky odpovede :) majte sa

zuzmora

a prečo vlastne ťa doktorka donútila prejsť na yaz,či ty si chcela zmenu? zloženie je to isté,len účinný tabletiek je o tri naviac-a to narobí s cyklom už dosť,je to teda iné....

YASMINEEELLE

No, a dalej ma znervoznuje este jedna vec: uz polrioka mi ide akoby mlieko z prs, uz sa vam to stalo?

Yasminelle je fajn, nepopieram :) Ale stale nerozumiem prco mam prejt na YAZ keed je o to iste no nerieism teda :)

zuzmora

hej teraz je tá hak tak nízkohormónová,že pauza sa robiť nemusí-a hlavne yaz a yasm. majú najmenej hormónov...
a v čom je yaz iná-hm mala by ti oveľa zmenšiť menzes a je aj účinejšia na pleť,vlasy a pod.

lesslie

v tejto dobe je HAK taka, ze nemusis robit presavky v uzivani, ja beriem HAK uz 8 rokov a nemam problem...nemusis robit pauzu, ale zavraj je dobre pauzu urobit ak sa chystas otehotniet tak do roka, aby sa ti spamatalo telo rychlejsie, pauza staci na mesiac a potom pokracovat...ale kazde telo je ine, ak chces pauzu daj si, ale nemusis

odporcovia HAK ti isto napisu, ze to nemas uzivat, lebo lebo lebo, no ja po takej dlhej dobe som uplne v poriadku...mam Yasminelle

hlavne ale chodievaj na pravidelne prehliadky a odbery krvi na pecenove testy

vela stastia :)

YASMINEEELLE

AHOJ, vies co praveze mne to dala lekarka s tym ze je to nieco lepsie, ja som nevedela ze to ma rovnake zlozenie takze fakt neviem kde je rozdiel, myslim ze ani v cene ani v nicom, len mi povedala ze nieco tam je naviac ale neviem co, takze nemam cakat ziadne zmeny ani nic? ako keby som pokracovala v tom istom hej?

zuzmora

ahoj...ja som tak prešla,je pravda,že je to rovnaké zloženie,ale tým že je tam o tri aktívne tabletky naviac- mení to hlavne cyklus...ja som prešla pretože som mávala desný menzes-dlho a silný, teraz mám dva dni a skoro o ňom ani neviem...ty si mala aký dúvod na zmenu? či len skúšaš?

odpovedam

hmm...ved yasminelle a yaz maju uplne rovnake zlozenie. Preco si potom presla nayaz, ked je to to iste? A kedze je to rovnaka antikoncepcia, tak by sa nemalo nic vyrazne u teba menit.