mojho brata prepadli, stale ho boli hlava

Príspevok v téme: mojho brata prepadli, stale ho boli hlava
vevaveva

z piatka na sobotu bol moj brat na diskoteke na Myjave... ma rad repersku hudbu a aj sa tak oblieka, je to vlastne cernossky styl, pred diskoterkou supernovou sa zhovaral s kamaratmi, prisli 5-ti holohlavy v maskacoch a moj brat z nocoho nic dostal kopanec s tazkou topankou do hlavy a hned volal policajtov, prisli mestky a chalanom vynadali ze naco chodia von ked sa nevedia bit a zatial jeden skin mlatil bratovho kamarata, ako vieme su to s prepacenim sfanatizovane hovada, vygumovane hlavy.... policjti sa len prizerali.... nic sa ani nespisovalo isli prec, brat ma od vredy strasne bolesti hlavy a je mu na zvracanie, bol na pohotovosti a len rengen mu spravili a nic viac, dnes bol u nevrologicky a ta ho objednala za mesiac... stretol v nemocnici aj svojho kamarata co dostal a ten nepocuje na jedno ucho od vtedy, chlapci sa boja povedat pravdu, aj ja by som sa bala, na jednej strane tych skinov ZO STAREJ TUREJ a na druhej strane POLICAJTOV... volala som ked mi to povedal na policiu a nikto tam nic nevie... brat ma 18 rokov.... mama pracuje mimo sk, aby ho uzivila... ja som v TRENCINE.... proste strasne... brat nikomu nikdy neublizil, ma svoju hudbu... a toto bolo len koli tomu ze bol obleceny ako reper....

bingham

Vyholena hlava a kanady ? - tak to urcite nie, ale vies musis si uvedomit ze kazda minca ma dve tvare aj tvoj brat urcite nieco urobil - asi mal blbe reci, tak dostal a k tym policajtom - vsetci nadavate ale ked mate problem tak ich volate zeee ? a neviem co si vobec myslela touto temou - mojho brata prepadli a stale ho boli hlava - a co ? no nic pojde k neurologovi a je vybavene...

vevaveva

no ja som hysterka a ty si mudrlant a ak nevies pomoct tak ma neries... ty buse zrejme policajt.... hmmm jasne... uz chapem tvoju reakciu... no nic.... alebo mas holu hlavu a kanady? hm issto nieco take.... ja som tu napisala problem a srandy ani hodina neprejde a hned sa najde niekto kto spravi z moho problemu malickost a zo mna hysterku.... kazdy kto sem napise problem je preno v tom momente velky a ty to nemys pravo takto hodnotit... ja ja som sem nepisala koli tomu aby som tu riesila s policajtom blbosti....

bingham

Problem je v tom ze lekar neriesil nic, pretoze asi nebolo co riesit a nic v zlom ale prides mi ako hystericky clovek - oni ho napadli, policajti nic nerobli, lekar iba zival - vseetko je take zleeee co len budeme robit... nic zajtra uz bude vsetko OK. Ach jaj takito ludia k nam chodia pravidelne....

vevaveva

binghman... nepaci sa mi ze moj brat hip hop dostale len tak ze policajti nic nerobili a lekar sa tiez na to vyprdol.... a tebe sa co nepaci? a naco sem ides ke sa pytas vo fore kde sa pisu o problemoch ze co mna trapi....????? vsetko co som tu napisala.... nepaci sa mi to ako sa k tomu postavili... a bojim sa o brata.... ty by si sa nebal? bol by si spokony keby ti len tak niekto zmlatil brata za styl obliekania a ani policajt ani lekar by nic neriesil? tebe by sa to pacilo ze? hm....

bingham

ja ta fakt nechapem vevaveva co sa ti vlastne nepaci to ze tvoj hip-hop brat dostal (co je smutne) alebo to ze ho zivajuci lekar neosetril - lebo asi nebolo treba

vevaveva

asi ma ked ma take bolesti a zle sa mu vstava a je mu na zvracanie.... no bol na pohotovosti... ani na myjavu na pohotovost nemal chodit.... hned som vedela ze nic nespravia.... ze tam bol zivajuci lekar a povedal ze nech ide v pondelok k svojej lekarke... noooo pri uraze ma pan doktor uzasny postoj... ale na myjavu sa chodi ked uz zivot nebavi a neni odvaha zabit sa.... a to nech sa ani nehnevaju ale je to tak... a ten druhy chlapec nepocuje na jedno ucho od vtedy.... a ani jeden nepovedal pravdu v nemocnici.... boja sa.... povedzte naco si my platime policiu??????? pre toto??????

vevaveva

mne je z toho na vracanie.... na starej turej je strasne vela tychto hnusakov okrem hnusnych prevadzacov... presne... nacisti hnusny.... ja com pisala aj na ministerstvo spravodlivost.... ale pochybujem ze niekto nieco spravi.., a na myjave policia nepomoze... mna v tam napadol cigan a na policii mi povedali ze nech an to kaslem... a teraz sa pozeraju ako hovada mlatia chlapcov, naco dostali tie zbrane? nevravim aby ich zastrelili ale o jednom mieste viem kam by som ja trafila.... pripadne aspon do kolena a potom nech kope s prestrelenym kolenom smrad....

milovna

vyjebani nackovia.treba ich dobit a chytit.skoda ze fizli nic extra proti nim nerobia.ja som z tn a tento nacisticky problem je skoro vsade.moj brat je zas skinhead ale taky ze je proti nackom a on sa spusta do takychto bitiek.cize ked vidia nackov tak sa do nich pusti aj zo svojimi kamosmi.bojim sa onho,ale tak co uz.mohli by s tym daco porobit