ked som bola na prehliatke u lekara z desenim som si uvedomila ze ma vzrusuje gynekologicke vysetrenie.. ochh som z toho velmi zahambena a neviem a nedokazem o tom hovorit ale viem ze normalne a bezne to nie je....kde haldat pomoc.. a preco sa to deje
vzrusuje ma to...
Neviem, cim to je... aj ja som rada, ze nie som sama :-) Nemozem sa stazovat, ze by som mala malo lasky alebo tak... zivot nemam najlahsi, ale kto ma? Proste to je vzrusujuce. Raz som odpadla. Ked som sa prebrala a videla som, ako sa o mna staraju... takmer som odpadla druhy krat od vzrusenia :-)
vsak ked sa ty to paci ja ta visetrim tiez rad
uff tvoje slova ma potesili mam pocit ze nie osm sama rovnako postihnuta vies presne podobne pocity mam chem aby sa o mna niekto postaral.....a ochranoval ma a staral sa o mna.... boze asi mi nieco riadne chybalo vo vychove alebo neviem ... uff skusam si to nevsimat a zit s tim aj tebe drzim palceky:)
Aj mna to vzrusuje... inak mna vzrusuju doktori celkovo. Na jednej strane ich neznasam, neznasam krv a bolest a ihly, ale ked ma nejaky lekar (nemusi to byt gynekolog) vysetruje, tak mi to "robi dobre". Raz som mala ladvinovy zachvat, bolelo to jak fras, ale ked ku mne prisiel mlady sexi lekar, ktory sa o mna uzasne postaral, velmi ma to vzrusovalo.
Aj ked ju to "vzrusovalo", pochybujem, ze zvlhla do takej miery, ak vobec. A on takisto pouziva rozne gely pocas vysetrenia, takze snad natolko nerozlisoval tie tekutinky :-P
najdi si chlapa s ktorym sa mozes zahrat na doktora :O)
skus si to castejsie robit sama ked mas nedostatok mozno pomoze
t333 podla mna si to mohlo vsimnut lebo mohla byt vlhka ked bola vzrusena...tak to vacsinou byva u bab ked su vzrusene
to je v pohode... nic si z toho nerob.
a ako by si to mohol vsimnut?
nepomohlo je to este horie ...pomoc