Ahojte,mam 20 rokov a moj priatel ma 25,sme spolu 5 mesiacov a vcera sme boli spolu u neho doma.Maznali sme sa na posteli a ked sme boli uz len v spodnom pradle,pomaly mi stiahol nohavicky a zacal ma tam hladkat,nebolo to poprvykrat.Ale ked sa sklonil a chcel mi to robit jazykom,to bolo prvykrat,jemne som ho zastavila.Jednoducho som sa poriadne hanbila.Vysvetlila som mu to,chape to,ale bolo vidiet,ze ho to trapi.
Co mam robit,aby som sa pred nim tak velmi nehanbila,este sme sa spolu nemilovali.
Laskanie a hanblivost
jasne ze sa im to paaci:)ved si vezmi kolki ludia to robia...keby to bolo nechutne tak to nerobi nikto..vzrusuje ich to tak smelo do toho:)
tak tu mi niečo nesedí. Vy ste sa ešte nemilovali? Ty si ho zastavila úplne?
mnam, mnam :))
to sa naozaj chlapom paci? aj ta chut? :-o
Jednoducho zatvor oci a nechaj sa unasat blizkostou partnera a jeho laskanim,na nic ine vtedy nemysli.
a my to aj nejake opodstatnenie?ze koli comu sa hambis...lebo ak sa bojis ze mu to nebude tam dole chutit alebo tak,tak sa neboj,chlapom sa to paci velmi:)keby nechcel tak to robit nebude...a ozaj...ten pocit ked to robi ustami je nepopisatelny tak to to kludne skus:)