Chcem sa opýtat ci ma niekto taký problem, uz to trva asi cca rok, vzdy ked sa najem po jedle mam zahlienene hrdlo je jedno co jem, vzdy ma nuti si odkaslat a citim plno hlienov v krku, mandle mam vybrate, cez den ma hlieny netrapia same od seba len vzdy po jedle sa mi krkr akokeby cisti od nahromadenych hlienov, neviem si to fyzicky vysvetlit z coho.
Kasel po jedle - zahlienenie krku po najedeni
tak isto mám problém ako Princesska,
po každom jedle a napití tekutín začnem silno kašlať- taký dusivý kašel ,pričom sa mi tvorí nadmerné množstvo hlienov.Po každom jedle vypľujem minimálne 0,5 dcl hlienu.Opakuje sa to pravidelne,pozorujem to už asi 4 rok.No v túto jeseň je to už nenormálne.Najhoršie je na tom,že sa mi až tak zaleje hrdlo hlienami,že ma pomaly napína na vracanie.To isté sa deje aj vonku pokiaĺ teplota klesne pod 15 stupňov.Neviem, či sa nejedná o nejakú alergiu.Nemôžem ísť ani von,lebo behom 15-20 minút dokážem napľuť skoro 0,5 dcl hlienu,tak sa to isto prejavuje ako po jedle.Lekári si s tým nevedia radi.Poradte skúšal som teraz aj MUKOSOLVAN a nič.
sandy - ved to, mne sa staci napr. napit coly -bublinky a v momente krochcem a hlieny, pozorujem to od vyberu mandlí neviem ci to ma suvis, tiez som bola na krcnom aj na usg organov brucha tam vsetko v poriadku, akurat mam chronicky zapal hrdla, ktorý pretrvava stale, ani ATB mi na to dr. nedala, ze to sa uz vyliecit neda, mala som 20 rokov hnis v mandliach, po vybrati anginy prestali, ale hrdlo zapalene ostalo, tak dufam, ze mi to prejde tak ako Tebe, lebo ked zacnem kaslat po jedle je to hrozny zvuk
prezrad ako ti jedlo podrazdilo priedusky
ahoj, aj ja som to mala pred par rokmi, po kazdom jedle. bola som s tym myslim u 2 lekarov, pocuvali, skumali ale nic nezistili. potom to preslo samovolne. nemyslim si, ze by to bolo tlakom na zaludok, lebo to bolo aj po malom jedle, skor skonzumovana potrava podrazdila priedusky
vajko, ivka - dik kupim a asi si dam opat kuru s imunoglukanom
prepac nechce sa mi uz vypisovat co je BETAIN HCL daj si do vyhladavaca v temach a dozvies sa viac ...ale mozno to fakt bude aj nejaky trvalejsi zapal v prieduskach a tym ze sa napapas zvacsis objem zaludka a ten tlak na pluca spusti odhlienovaci program....taky pud sebazachovy a ocistovania organu.....skus teda aj ten solmukol a uvidis a ked problem bude pretrvavat tak si zozen to HCL a mozno budes potrebovat aj enzymy ....a ak tam mas zapal tak si zakup CORDYCEPS
zaludok - myslis? odkial to vies na 100% a co je HCL? neviem :(nejaky hydrochlorid?:))
zaludok - myslis? odkial to vies na 100% a co je HCL? neviem :(nejaky hydrochlorid?:))
urcite je to problem s travenim...kup si HCL a uzivaj vzdy pred jedlom