Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zahlienenie

Príspevok v téme: zahlienenie
Mid

Ako alergik som vzdy maval zahlienene horne dychacie cesty, zvykol som si na to. V posledny cas sa u mna ale objavil iny problem: zhruba pred dvoma - troma mesiacmi som bol chory, nic zvlastne, mal som nejaky zapal v hrdle, bral som antibiotika a odvtedy som OK.

Az na jeden detail. Dodnes mam zahlienene dolne dychacie cesty, neustale si musim odkasliavat, niekedy je to lepsie, inokedy horsie, ale ziadne ine problemy nemam.

Cim to moze byt sposobene? Nemoze to byt nejaky zapal pluc, pripadne ina choroba ktoru treba liecit? Dakujem za reakcie.

Sterbava

Vykasliavam vela hlienu najma po jedle a pití. Niekedy je hlien zafarbeny slabo cervene. Suvisi to nejak so zaludkom alebo pazerakom?

milénia

moj priatel tiež vypije niekedy denne aj viac ako 1 l kupovaného mlieka a doteraz nemal s ničím problémy, ani choroby, ani zubne kazy dokonca (:

usmc

karioll vysvetli mi pojem ZAHLIENUJE organizmus - co to znamena pre telo, pretoze ja konzumujem asi 1L mlieka denne a nemam ziadne zdravotne problemy

karioll

lebo zahlienuje,je to sracka,to nema nic spolocne s mliekom,vyzivari vravia,ze nikdy nedovolili svojim detom pit mlieko.vsetky zdraviu prospesne zlozky su z neho odobrate,je to iba biela divna voda.inac vela vapnika ma mak alebo brokolica,acido a jogurty su tiez ok
ina vec je samozrejme domace,ale o tom sa nebavime

[zruseny12]

MID
to uz zalezi len na tebe,ako sa rozhodnes...
tam nemusis menit od zakladu jedalnicek/ked nemas problemi/len obmadzit nejake veci, co zahlienuju to je vsetko...
prajem vela stastia

Mid

karioll

zasa neviem, ci to bol niox, neviem co je to niox, dal som si to do googlu a podobalo sa to na ten pristroj, ktory ma aj moja doktorka :) skratka som fukal do takeho pristroja, neviem k tomu nic ine povedat.

mariaa

ten skorocelovy caj mozno skusim, ale urcite teraz nebudem od zakladov menit svoj jedalnicek, ked doteraz som s nim problem nemal

karioll

mid ak chces poradit,mal by si davat cele info.
je velky rozdiel medzi tym,ze imunologicka usudila ze mam vyborne dychanie
a ze bol som na niox a zapalove parametre mam v norme.
to ako tu jedna pisala,ze ju boli srdce a ci to moze byt chrbtica a potom neskor z nej vyliezlo,ze ma prolaps mitralnej chlopne
mliecne vyrobky nevadia,ako jogurt,acido a pod.normalne mlieko by nikto nemal pit

[zruseny12]

na odhlienenie je dobre brat SP-ENZYM...
a pit caj zo SKOROCELA KOPIJOVITEHO...
a ako pise MELINDKA mlieko zahlienuje,sladke,biela muka...
tak toto treba obmadzit...
niekedy treba UPLNE VYLUCIT,AK JE TO NUTNE...