po operacii

ojka

karioll , katka35 ale myslím, že krasna príroda tam bude, a stojí za to. Raz by som sa tam chcela pozrieť (-; Ved to je aj NP, či sa mi len zda?

sob

karioll, tak isto vyjadrujem podakovanie za tvoje prispevky, a tiez sa clovek niekedy musi pozastavit nad tym, ake "odborne" rady tu najde. A pridavam, ze nohy by sa mali bandazovat vzdy pred kazdou operaciou z dovodu trombozy.

katka35

ja si rada precitam prispevky od Kariolla, zdaju sa mi k veci a nie su laicke rady ako vacsina prispievatelov. bolo by skoda, keby sem prestal chodit.

karioll

titi
nie som sarlatan,krcna chrbtica sa lieci u neurologa alebo ortopeda,ja som iba radil,nic ine.pripada mi ,ze hovori z teba zakomplexovanost,lebo keby si dobre citala,zistila by si ze som tvojimi slovami zautocil na ludi,ktori ani predstavu nemaju o com pisu a tvaria sa kurevsky mudro.o nic ine neslo,a nic osobne proti nikomu nemam.len ked sa nevyznam,nepisem. a nema to nic spolocne s ba a tvojou dedinou a revucou a pod.to je vsetko a pokladam taketo debaty za zabijanie casu

titi...

Karioll mne to pripadá,že ty utočíš na každého,no za to že žiješ v Bratislave ešte ani tam nie je z daleka všetko slasť.Tým si ma fakt potešila,že to bude vždy ešte horšie.Vieš aj inde žiju dobrí ľudia,dobrí odborníci,lekári ako v hlavnom meste.To by bolo čudné keby tam bolo zaostalé zdravotníctvo.Mne to pripadá,že za každu cenu musíš mať pravdu.Pritom dobre si ma nepochopil.Ja nehovorím,že teraz mi vypísali starý liek.Možno ked budem potrebovať tak mi vypíšu práve ten čo píšeš.Každopádne vtedy mi bol dobrý,lebo mi pomohol,nemala som vedľajšie učinky,ajdeti mám zdravé.Keby nebol bezpečný určite by gyn.nevypísal.Napr.Diazepan je podľa mna dosť návikový,daju tehotným aby nemali predčasný pôrod.Salbutamol tiež.Vraj treba vždy uvažovať za a proti.Kritizuješ že som nezbadala,si chlap.No ty si nezbadal,písala som o sesternici nie o sestre.Surodenca ani nemám.Vieš čo,rada by som čítala tvoje príspevky aj do rána keby som nemala iné povinnosti.Nedá sa pri tom nudiť.Môžem sa spýtať na tvoj názor v niečom?Citala som dosť o tom že medená čelenka,šatka atd su výborné na stuhnutu šiju,krčnu chrbticu ..Vieš niečo aj o tom?Dakujem.

karioll

po prve som muz
po 2.vsade pisem kolko mam rokov,neviem preco to niekoho zaujima.
pozri si moje prispevky na temu arytmia,zlyhavanie obliciek,tromboza,astma a pod.
je nechapem,co stale na mna utocis.ja som jasne napisal,ze anavenol ja stary liek,a ze uz sa nepouziva.ze ho z nejakeho divneho dovodu dali tvojej sestre za to je nemozem.aj keby byvala v amerike,co ja s tym?mozno si nepostrehla ako ide farmaceuticky priemysel dopredu.,nehovorim,ze vsetko stare je zle,ale v tomto pripade plati,ze anavenol,ktory bol u nas zaregistrovany v roku 1973 uz tu naozaj nema co hladat.neviem co by som ti k tomu viac napisal.

titi...

Karioll ja nie som z tých končín kde nepoznali lieky na hypertenziu,ani tak veľmi daleko od Blavy.Predstav si,mojej sesternici ktorá žije v Bratislave 38 rokov,/má 58/,pred pár rokmi tiež prepísali ten Anavenol,tiež chválila ten liek.Ja som z Nitrianskeho kraja,bližšie NZ okres,no tam dlho dlho prepisovali ten liek lekári.Takisto ako antibiotiká su modernejšie teraz,lenže niektoré su s prepáčením na ..,ked už dcérke moderné nezaberá pediater vytiahne starý dobrý penicilín/nemá alergiu na ten liek/a zatiaľ bolo po probléme.Každému iný je dobrý.Prečo je to tak,že mám taký pocit,vyzerá to tak všetkému rozumieš,stále musíš mať pravdu,pritom si myslím nie si staršia ako ja.Zaujímave to nikde nenapíšeš koľko rokov máš.Asi si myslíš každá je zaostalá kto sem píše nikto nerozumie ničomu,obyčajný človek.Keby som mala tak náladu tak by som ti aj iné veci napísala o našej krásnej zdravotníctve,no nemá to zmyseľ.Ked takto lekár na pohotovosti bol opitý,drsný,..Chirurg a mal niečo zašit mojej dcérke.V juni som bola u zubárky,2 dni mi ošetrovala zub,povedala ked to nebude lepšie nech pôjdem na pohotovosť.Aj som išla.Lekár mi skoro nič nevedel robiť,pokazilo sa tam svetlo nad kreslom.Všelijaké dezinfekčné prípravky tam chýbali,takže sám povedal,na pohotovosti maju čo lekár sám prinesie,alebo čo zostalo.Je uznaný zubný chirurg,akurát on služil.Takže nič mi nezostávalo len vydržať a potom další den konečne mi vytrhla moja doktorka ten zub.Takže je to tak,ked aj lekár je dobrý niekedy má zaviazané ruky,nemá materiál atd.Podľa teba je to tak dobré?Je to horšie ako spred pár rokov.Nedajbože ty robíš v zdravotníctve?Tak potom ked nie si slepá tak to musíš vidieť.No maj sa krásne dobre som odbočila od témy.