Ahojte, prosim, potrebujem poradit.Treba si vybrat predmety uz pred zapisom alebo nam tam povedia ako na to? A ako sa vlastne mam orientovat v rozvrhu? Je dost chaoticky..:((
Niekto z Pedagogickej fakulty UK v Bratislave?
už sa stalo
mozes mi napisat na rosie135@azet.sk :o)
nepokecame radsej cez mail? to bude asi lepsie :))
nicky12: okis, napíšem Ti potom... :-)) a neboj, to zvládneš... inak, v ktorej budove sú Tvoje katedry? na Šoltésovej ? Lebo ja budem tam chodiť. :-))
a hej, viem, že pekný odbor som si vybrala :D mne sa zase páči tá Tvoja španielčina. Ja by som sa to raz chcela učiť. Len si ešte musím urobiť certifikát z anličtiny a potom sa pustím do španielčiny. Učila si sa ju na strednej škole?
to sa mas, ja som na to sama..:( ale zapis mam v utorok, napises mi potom, prosim, ako to bolo? a inak, krasny odbor si si vybrala
nicky12: ja idem na liečebnú pedagogiku. Zápis mám v pondelok...ale našťastie ide tam so mnou študovať aj jedna kamoška, tak snáď keď budeme dve, nejak to dáme dokopy a pochopíme tomu lepšie :D
ahojky, tak asi potom nebudeme jedine, co nerozumeju. to je dobre znamenie :) idem studovat slovencinu a spanielcinu..a ty? a v ktory den mas zapis?
nicky12: tiež mám z toho smútok v duši :((( tiež idem na PdF UK do prváku, a vôbec tomu rozvrhu nerozumiem...
ale ževraj predmety sa vyberajú až na zápise...
aký odbor ideš študovať??