Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Častá bolesť hrdla

Príspevok v téme: Častá bolesť hrdla
pipa0902

čo mám robiť keď ma skoro každý mesiac bolí hrdlo? vždy je to tak na pár dní. dám do seba strepsils,čaj a za pár dní je potom. nemôžem si dovoliť stale kvôli bolesti chodiť k doktorke lebo by som vymeškala vela školy. tento problem ma trapi už dlho. hrdlo ma bolí v lete aj v zime, či jem studene alebo nie. proste každú chvilu. nikdy sa poriadne nevyliečim. a ked už sa k tomu prida aj niečo ine a idem k doktorke tiež sa asi nevyliečim uplne , lebo sa bolesť hrdla stale opakuje. už som zufala.
len mi neradte odstraniť mandle. z toho mam panicky strach.

lasica

Ahoj, ja som mala také isté poblémy. Po dlhšom čase ma doktorka poslala na otorynolaringológiu /nosné, krčné/. Tam mi najprv nechcela veriť, napokon mi spravila výter a zistila nejakú infekciu či čo. Dala mi na to lieky a odvtedy mám pokoj. Choď k dotorke a pýtaj sa na vyšetrenie

karioll

skola
ale ved iste,to som jej dal iba navod na premyslanie,ked tvrdi,ze nema ist kedy k lekarovi,ved je to absolutne blbost,nie?

škola

karioll
tým, že lekari robia aj poobede, si myslel na to, že môže isť k nim aj cez "školu"? Napríklad, ja čo som chodila na SŠ, tak som sa dostala domov niekedy až o štvrtej domov pri najlepšom, takže nie vždy sa to dá, aj ked je pravda, že treba to riešit, a ked sa už nebolo cez prazdniny, tak treba aj cez školu, lepšie ako si uplne doničit zdravie...

RP

Aj môj manžel mal stále sa opakujúci zápal a angínu večne bol u lekára aj tak samu to stále opakovalo a až mu jedna známa poradila kloktať hrdlo domácou pálenkou. Fakt to zabralo už ma 2 mesiace pokoj.

Makaveli

Nechcem ta strasit ale jeden kamarat mal podobne problemy ibaze neviem urcit uroven tvojej bolesti ale on mal silne bolesti a po mesiaci mu zistili rakovinu hrtana. Cim skor zajdes za nejakym odbornikom tym lepsie.

karioll

hrdlo ta boli v lete v zime.zabudla si ze mas prazdniny v lete a nemusis navstevou lekara vymeskat v skole?okrem toho lekari robia aj poobede.najlepsie co mozes urobit je, pisat sem a liecit sa sama

bodocka

a co ti hovorila na to doktorka? posielala ta vobec na nejake vysetrenia? lebo ked stale nieco boli isto to nieje dobré. moj kamarat mal tiez stale problemy s hrdlom, chodil po vysetreniach ale bohuzial sa uz nepametam co to bolo. mozno aj z casti alergia alebo co...

zuzic

ak to naozaj pochadza z mandli (co z toho opisu neviem) tak ak si ich nedas vybrat velmi sa ohrozujes! caste infekcie ti mozu uskodit napr. aj na srdce. a myslim ze potom by si bola velmi rada keby si mala len tieto problemy a tiez by si urcite prekonala aj strach!