Čo vás zmenilo k lepšiemu?

Príspevok v téme: Čo vás zmenilo k lepšiemu?
Silvuss

Nejaká udalosť, nedajbože choroba, jednoducho kedy ste prehodnotili svoje životné priority. Ake ste mali predtým, aké potom. Formujeme sa celý život.
Ako sa hovorí: Jedeň deň žije človek ako "kráľ", druhý deň by prijal život toho najobyčajnejšieho človeka. To je taká metafora. Nemyslím doslovne ako kráľ:).

[zruseny1]

pre veriaceho nie je Boh ujcek s dlhou bradou co chodi po ulici :)
a joni to povedala dobre :)
staci vediet citat medzi riadkami
skoda, ze hoci ja aj chodim do kostola (skor zo zvyku ) ale nejako ma to tymto smerom neberie... mozno keby som viac verila, tiez by bol zo mna lepsi clovek :) ktovie

Silvuss

pre leeerka

to je dosť smutné, aj ťa to tak baví? myslíš, že si naozaj šťastná?
podľa mna si to len namýšľaš, človek, ktorý zámerne zneužíva iných byť šťastný nemôže, hlavne nepozná skutočnú lásku, to je pre mňa najväčšia chudoba.ale tak to cítim ja. raz príde deň,keď ti bude veľmi ťažko a potom nebudeš mať z čoho čerpať silu.

pokora prajem veľa síl. žiješ o to intenzívnejšie.

AdamKrt

joni_: a kde si ho stretla ? Zjavil sa, ci zaklopal na dvere ? Vela ludi by ho chcelo pocas zivota stretnut a porozpravat sa. :)
-----------
aduskka:

pozrel som to - je to kniha z roku 1992:

Silva-Stone SME SCHOPNI LIECIT, od autorov José Silva a Robert B. Stone.
Pod tym je nadpis "Fantasticky sposob liecenia a sebaliecenia". Vydavatelstvo FONTANA.

aduskka

Krtko a z akého kontextu si vytrhol to cvičenie v hladine alfa?Rada by som to vyskúšala,potrebujem zmeniť myslenie...a už 3 dni sa snažím dostať do hladiny alfa:-) sa nedarí

joni_

Adam Krt, stretla a nepisem zo zahrobia :) nepisem o dodrziavani nejakeho nabozenstva, prikazov a zakazov, to by ma nikdy nebavilo a nikto by ma neprinutil, pisem o vztahu so zivym Bohom, ale to je na dlhsiu debatu, ak chces napis mi na mail

pokora

neviem, ci mna to zmenilo k lepsiemu, ale zmenila som pohlad na zivot, ked mi vazne ochorelo moje jedine dieta. urcite ma uz netrapia banalne veci, ktore som predtym riesila. nic uz v zivote neplanujem, lebo z minuty na minutu sa to moze zmenit. clovek mieni - panboh meni! uz len zijem kazdy den.

leeerka

mna k lepsiemu nezmenilo nic... podla mna som sa otocila iba k horsiemu alebo skor ako to nazvat z vacsiemu vyuzivaniu ludi ..a vyhovuje mi to ..