Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
co je blbost...?
to je blbost ...
hej presne tak....ale nebudem vela kupovat...aj ked to si poviem vzdy ale vysledok je iny...hi
...tak,veď aj pošetriť treba a na konci keď si kúpiš,to budeš mať ako odmenu...hi
No celkom v pohode....chcel som si aj kupit nieco...ale teraz som vo faze setrenia takze len som sa pozeral a skusal a uvidim ako mi to pojde so setrenim a ked pojdem domov tak si kupim nieco...
ahoj slusny_muz,aká bola prechádzka po meste?
ahoj ajka a slusny_muz:pesnička je faj,len nerozumiem..hi..a tie sestričky v tých čepčekoch....už sa to našťastie nenosí...hi.Tak by si mohol v skratke opísať podstatu pesničky.Ajka tvoj chrbátik nech oddychuje,trošku si ho ponaťahuj mačacím chrbátikom...hi
Ja som prave dorazil do robotky, ale len tak na kuk, nebudem dlho pojdem sa presjt do mesta a urobim par fotiek Oxfordu....je pekne pocasie...pozrem obchodiky...Hi...a tak si uzit dnicek...
...trosku som bolava...trapi ma uz druhý tyzden chrbat tak som si ho dala namasirovat a teraz trosku odpocivam....
Myslim ze podobný nazov mala pesnicka od Luisa Armstronga...nie je to prespievané?
Budem si to musiet stopnut niekde na MTV...
A ty ako?
no skoda celkom fajn..aspon v UK sa dost hrava...ako sa mas?