Ako sa Vám páči novypokec.sk? Čo si myslíte,bude ešte aj starýpokec.sk?

Príspevok v téme: Ako sa Vám páči novypokec.sk? Čo si myslíte,bude ešte aj starýpokec.sk?
martina789

Ako sa Vám páči novypokec.sk? Čo si myslíte,bude ešte aj starýpokec.sk?
Keď som dnes prihlásila na pokec,vyskočil mi ten nový,mno poviem Vám úplne ma to odradilo chcela som sa prihlásiť zas na ten starý mno ale to nešlo,debili vypli starý a už funguje iba ten nový!!!!
Ja asi pôjdem na facebook,nemienim byť na takom pokeci!!!
A vám sa páči tento new pokec?
Čo si myslíte bude ešte i ten starý?

mám veľa problémov z novým,nejde mi editovať profil,písať rp,priatelia sa mi nezobrazujú...pomalé je to...fuj new pokec.
Prosím vaše komentáre,alebo rady,prve a iné skúsenosti...všetko..už vopred Ďakujem

dagerham

Nový pokec je prúser roka!!! Rozmýšľam, ako môže byť niekto tak tupý a vypustiť do sveta toto. Najväščia katastrofa sú tie nové RP, neprehľadné, pomalé, zmätočné jak náš parlament. Váženi azeťáci, keby som chcel ICQ systém tak idem na ICQ, jasné? Nepáči sa mi ani mocenský prístup AZETU, vypneme a hotovo. Keby bol ten nový pokec taký super, jako sa nás snažia presvedčiť, ľľudia by postupne pomaly prešli naň a starý by postupne zanikol. Takto je to len úbohé nanútenie niečoho čo nik nechce a na čo každý nadáva... Azeťáci zabili pokec a ich nový produkt je totálny prepadák. Bodaj by to časom trpko oľutovali a skončili na dlažbe všetci čo toto spískali.
A ešte mail na technickú podporu pokecu.
kontakt@azet.sk
posielajte protesty

matuska653

moje.azet.sk mp;KDE=pokec.azet.sk%2Fsluzby%2Fsystem%2Fswitch%2F

skopirujte si tento link iba sa prihlaste na pokec a tam vam nabehne tabulka ci chcete ist na noivy alebo stary pokec tak si dajte stary ak nie te spokojni s novim tak ako ja

SiSA89

novy pokec?????-nepodarena kopia facebooku
stary bol jednoznacne lepsi...tento novy ma neskutocne rozculuje lebo je pomaly jak sopel:/...a ci sa vrati stary pokec??hm podla mna nie..a myslim,ze aj menej ludi bude teraz chodit..ked to tam totalne pototo:/takze bohvie ci po case bude vobec daky pokec:)
no a kedze ja osobne fecebook ani twitter nemam v laske tak ICQ a Skype zostava mojou jedinou komunikaciou na nete...nevadi aj horsie sa stava :)