Možno si poviete, hlupana by dala aby si ho udržala...Mám 16, zachvílku 17, a kvoli tomu že sa bojím mat pohl.styk som stratila 2 chalanov, ktorých som milovala, oba to boli dlhodobejšie vztahy, ja proste vždy cúvnem, nie som panna, ale prvý krát som si to moc neužila, dokonca sa mi ten chalan vysvmieval, že blá blá ako mi to nešlo, no asi prečo, neviem čo mám robit, Niekedy mám chut sa asi vyspat s každým , aby som sa to naučila, ale to zas nedokážem mám k sebe úctu, ale nechcem dalej strácat chalanov....
Nemám strach s bolesti, ale stoho že to bude trapas, že ja neviem...Bojím sa a mám privelké zábrany aby som sa uvolnila, neviem prečo príde niekomu dlho čakat 2 mesiace na sex, pre mna je to stále málo, chcem mat chalana, chcem aby sme sa lúbili, aj to tak býva, ale vždy to stroskotá, ked príde na tému sex....Čo mám robit? mám sa prekonat, alebo mám byť sama??:( prosím poradte mi niečo, neviem kto mi má poradit...
Mám strach so sexu, a kvoli tomu strácam frajerov....
JA nie že nechcem, ale skvor nemožem ako dáky blok, a tiež bravda, že chalani sú pre mna len jedno, vždy im ide o sex...Prepáčte ak tým niekoho urážam, fakt som spoznala len takých , aj celkovo zo všetkých médií sa na nás mladých valí len sex atd..už mi s toho poriadne hrabe
ja osobne si myslim ze kazdy clovek dokaze byt vselijakym sposobom stastny a nemusi tam byt len laska k niekomu...
ale ja si myslim zase ze keby somnou bola baba tak ja by som zas nechcel mat pohlavny styk
heh
ale tak ked ho nechces mat tak ho nemaj len koli niekomu inemu kto ho chce mat...a ked nechces ty tak sa rozidete...
to podla mna nestoji zato
Všetko má svoje výhody, aj byť sám aj byť vo vztahu...každopádne dakujem za príspevok :)
Potrebuje to mas pravdu..
ale radsej si najst tu pravu lasku a pockat si a bude ozaj prava...
ako si hladat len preto ze nemam n ikoho a chcem niekoho... a tak
ja som sam uz 5 rokov a je to v pohode radsej si uzivat zivot ako byt klamany a tak mozno ma chapes mozno nie no ja len tak som napisal...
mne osobne by to nevadilo a pockal bych snad aj do svadby
Dobre ale žit sama?stále? každý potrebuje lásku...
Poviem ti, ostan radsej sama, uzivaj si zivot a nemysli natake zbytocne veci ako je sex a laska a chalani ...mas len 16 rokov a zivot predsebou...takto ked sa budes nad takymito vecami zamyslat nikdy nenajdes toho praveho... laska je o vernosti a otom niekoho mat ked ho potrebujes a druha vec...laska pride sama a pride vtedy ked to najmenej ocakavas...sice ja som zato aby si bola sama ale je to tvoj zivot a pokial si ho chces pokazit laskou atd alebo lepsie povedane zhnusit ...
Viem bola som hlúpa,a strašne, Ale on vedel čo robí, bolo to pre mna lahšie, niečo som popila, takže zábrany šli trochen preč, lutujem to a moc, niekedy mám s toho normal nočné mory...Niekedy rozmýšla, že som vadná,že nikdy nebudem snikým viest sexuálny život...Vždy ked sa zalúbim, zalúbim sa fakt že poriadne a dopadne to zle, ani už neverím chalanom, myslímsi že to budú rozoberat medzi kamarátmi, som jednoducho nedoverčivá, tolko krát ma chalani sklamali že dokážem byt vo vztahu len tak že musím vyt o krok dopredu aby som sa už nemohla sklamat..ale dakujem moc si mi pomohla....
:-)
a prečo by si bola hlupaňa? Tak po prvé ten chalan čo sa ti vysmieval bol hlupák a aj ty troška že si s nim prišla o panenstvo... A ak ťa chalan ľúbi a ty mu povieš macík, miláčik ja sa na to ešte necítim počkajme chvíľku a nechajme tomu voľný priebeh. A sa kvôli tomu s tebou rozišiel tak nemusíš sa strachovať! Nestál za to! A samozrejme že si ich milovala... lebo si bola očarená keď počkáte dlhú dobu a stále sa budete milovať ak ťa to neprejde tak ver tomu potom budeš milovať! A ty? Komplexy a aké? Iba si sa sklamala a viem smutne:( ale neboj ak si nájdeš chalana a budeš ho naozaj milovať a potom budeš určite aj pripravené nechaj na neho všetko.. a bude to perfektné samozrejme že nikto to hneď nevedel postupne sa učil.. ale to je prirodzené.. Tak isto aj s mojim chalanom o to že sme si boli prvý bolo to nemotorné ale po čase pekné a už sme vedeli.. tak to bude u teba a nesprav že pôjdeš s každým potom by ťa ohovárali že si ku..va a že ľahká.. a to veru nie je v móde .. radšej sa zaľúb a s ním prežívaj tieto intímne zážitky.. a ešte ti poviem jednu vec:D S OCHRANOU!!!!! Ak nebudete mať kondóm a chalan ti povie neboj ja to stihnem tak to mu nikdy never!! Vážne neoplatí sa ti to! Radšej si zaobstaraj nejakú ty ochranu...