Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako prebieha vysetr. u urologa?

karioll

je,ale co narobis?trva to par sekund,lekar to berie uplne inac ako ty,a ked si inteligentny chalan,mozes si predstavit,ake problemy ta mozu cakat ked tam nepojdes,respektivne nebudes chodit na kontroly.zavisi od lekara,ako bude k tebe pristupovat,cize sa predklonis,opries laktami o postel a vysetri ta prstom,alebo si lahnes na bok a vystrcis zadok a vysetri ta tou sondou.hlavne sa musis nejakym sposobom vediet uvolnit,lebo ked budes reflexivne stahovat konecnik,nedostane sa do teba...

adaaaaam

ako ja neviem ako no nebude to teda boliet ale ja tak ked si predstavim ze ma ma nekto hentak vysetrovat...to bude strasne trapnee

karioll

vysetri ti pohmatom semenniky,prstom alebo sondou ti urobi cez konecnik vysetrenie prostaty,ako kde ,u nas v ba davaju mesocain gel aby ta to nebolelo a sondou,cize ultrazvukom ti popozeraju prostatu.nie je to moc prijemne,ale velmi dolezite vysetrenie.potom ti moze odmerat prietok krvi cievami na penise,mal by ti odobrat krv,ci mas v poriadku hormony a ci nemas zapal.

Giuseppe

To vysetrenie prebieha urcite podobne, ako na tom videu lebo urolog sa specializuje na ochorenia vylucovacieho systemu a muzskych pohlavnych organov. Tak predpokladam ze to bude mat takyto priebeh a vysetrenie prostaty cez konecnik sa robieva muzom starsim ako 5O rokov. U 17 rocneho chlapca bude problem asi niekde inde( aspon ja si to myslim) a urcite sa nemas coho bat, toto vysetrenie je sice trocha neprijemne( lebo lekar si vysetruje tvoje najintimnejsie organy) ale je uplne nebolestive. A nemas sa ani coho bat lekar sa na teba urcite nabude pozerat ako na sexualny objekt a vyjadrenia typu ze ti spravy anal moze napisat iba nejaky anonyym ktory sa hra na frajera ne nete. Pokial sa z cloveka stane dobry lekar musi toho velmi vela studovat aj viac ako 10 rokov a nemyslim si ze to robi preto aby sa ukajal na 17 vystrasenom chlapcovi, on velmi dobre vie ze pre teba to nebude velmi prijemne. AK MAS PROBLEM BEZ K LEKAROVI.

peter kkkkkk

vd ho nestraste hned ze rakovina pre boha....ved to teraz si bude namyslat.
moja rada jasne ze chod k lekarovi prekonaj strach ale myslim si ze kedze mas 17 rokov mas len daky vypadok alebo podobne...ako ked zenskym hapruju kramy...