preco hak nebrat vobec?
daj si stranku badatel bodka sk a za to si si daj este tento link:
/index.php?option=com_content&task=view&id=130&Itemid=42
hak je spinavy biznis
aj ja patrim k tym co beru HAK, sice len 8 mesiacov zatial..ale nie vzdy to musi byt skodlive, mile damy. ja napr mam velke cysty na pravom vajecniku a pomaha mi to. iste, na jedno pomoze, na druhe nie. ale to co sa tyka tych genmutacii a neviem coho, tak to sa moze tykat akurat tak ludi, co HAK beru niekolko rokov neprerusene. poznam vela bab, teraz uz mladych matiek co brali HAK a ich deti su zdrave a silne. a priklanam sa k alzbee - vyzera to skor akoby to napisal clen nejakej sekty a nie celkom zdravy clovek...
Ja patrim medzi tie, ktore HAK beru, ale patrim aj medzi tie, ktore si velmi dobre uvedomuju rizika s HAK spojene...a v tejto teme som narazala hlavne na tu stranku badatel.sk...pripada mi to byt ako nejaka sekta! a zaujimalo by ma, ze ludia, ktori nedaju na tu stranku dopustit, tak odkial maju istotu, ze to, co sa tam pise, je naozaj pravdive...
stavim sa ze tie co ju obhajuju ju beru...prilis velky komfort aby sa ho vzdali,radsej si oci neotvarate
Ano, podla mna je to dost rokov..ale nehadam sa, ked tebe sa to zda byt malo.
1960 sa ti zda dastatocne davno? 49 rokov???
ja ju neberiem, myslim si ze umledo dodavane hormony niekolko rokov v kuse pre telo nie su normalne a nevykompenzuje to ani pravidelny menzes a cista plet / iked ja mam plet cistu a menzes pravidelny, tak neviem co by som hovorila keby to bol opak/... pozorujem svoje telo, viem kedy ovulujem, obcas pouzijeme kondom, alebo prerusovanu a to sa milujeme dost casto...
a o to krajsie bude ked sa budeme pokusat o babo a budeme sa milovat bez akejkolvek ochrany, aspon sa mame na co tesit:)
Ked nie prababka, tak babka urcite:) HAK uzrela svetlo sveta uz v roku 1959, takze naozaj si nemyslim, ze je na mieste tvrdit, ze je na trhu krtko...
tvoja prababka brala hormonalnu antikoncepciu:D? nehovor :D
Kika.s. : ze HAK je na trhu kratko??? ved na nej odrastali pomaly nase prababky!
badatel.sk TOTO JE TEN LINK pre tych ktorym sa nexce pisat :)
myslim, ze ano...kazdopadne nie je prospesna pre telo a na trhu je prilis kratko nato, aby ju mohli brat 17rocne baby, ktovie co to spravi s ich telom ked budu mat 40, 50, 60 rokov..