Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

otrasne prsia

alzbee

julka16: aj ja mam v pokoji bradavky ploche...iba ked mi je zima alebo pri vzruseni (hladkani) vystupia:))...
Tu je obrazok vpacenej bradavky, i ked trochu je maly:
img.ella.centrum.cz

julka16

Mozno blba otazka, som mlada zaba este (16), ale ako vyzeraju vpacene bradavky? Nemam sa s kym o takych veciach rozpravat, je normalne ze v pokoji mam bradavky uplne ploske a len napr. v sprche alebo tak sa objavia... mozno sa vam to zda trapne, ale ja sa tiez zacinam obavat, ci nemam taky problem aj ja :/

alzbee

Ja som toho nazoru, ze ked sa zena naozaj nedokaze zmierit s tym, ake prsia jej priroda nadelila, ze nema kvoli tomu sebavedomie, ked je fakt z toho nestastna, tak preco si nedopomoct operaciou? Naco sa cely zivot trapit kvoli niecomu, co sa da lahko, i ked draho zmenit? myslim, ze zeny, ktore maju prsia velke a maju s tym spojene psychicke, i fyzicke problemy a idu na ich zmensenie, tak nikto neodsudzuje...ale ked ide baba na zvacsenie prs, tak mnohi sa uz nato pozeraju cez prsty.

ajajaja

ahoj timka 47, netráp sa prsiami, lebo ja mám tiež maličké a vpáčené bradavky,takýchto žien je veľa,nikto nie je dokonalý,komplexy som síce mala v puberte, no pomohli viacere ženy z takychto diskusii.Majú partnerov, deti a netrápia sa prsiami, tak ako už aj ja.Koli prsiam a zomrieť?, postav sa pred zrkadlo a dookola si opakuj, že sú pekné a zdravé, to je hlavné. Neboj sa,casom sa to zmení, len nemôžeš na to stále myslieť. Mysli na to,že si zdravá, to je doležite a začni žiť. Toto je len maličký problémik, oproti iným, chorým, postihnutym a žiju s vierou a radosťou. Tak sa zobud, vykašli na komplexy a ŽI

mariannkaM

ja tiez nemam nadherne prsia, po schudnuti mi ovisli, jeden mam vacsi,strie, a priatelovi to nevadi, naopak, pri sexe to ani nevnima a je zo mna paf. Staci vhodny vyber podprsenky a trochu zvysit sebavedomie, aj ked to tak mozno nevyzera, ale vacsina bab ma nejaky problem s prsiami len ty to nevidis lebo ziadna o tom navonok nerozprava. Nikto nie je dokonaly (: A neradte jej tu plastiku a podobne sprostosti, je to v jej hlave,ona sa musi naucit v prvom rade mat rada taku aka je !!

odpovedam

z casti suhlasim s ludrou, ale skus aj nejaké cviky špecialne na prsia, možno sa ti trošku vytvaruju a spevnia sa ti

ludra

podla mna by si mala v prvom rade navstivit gynekologa nech sa pozrie na tie "vcucnute" bradavky. Ostatne sa da riesit plastikou.

Najčítanejšie články