Dievčatá, ak by ste stretli chlapca,ktorý by mal božské telo, nádhernú tvár a vlasy, krásny úsmev a zuby,bol by milý ... ako by ste zareagovali na to, keby ste zistili,že má v nohaviciach nie príliš veľké prirodzenie. Čo vy na to? Jednoducho, skvelá svalnatá muskulatúra a malý 15cm pipík?
Očakávate, že chlap, ktorý má veľké svaly má aj veľké prirodzenie?
TELO vs. VEĽKOSŤ PRIRODZENIA
tk_uk, v prvom rade by som urcite nepadala na rit od jeho bozskych vlasov, ucesu a tvare. moze by akokolvek krasny, ked je raz bezcharakterny chnup..., tak dakujem neprosim.
prenecham ho tym, ktore si zakladaju na bozskom vyzore a nebude im to vadit, ze je sucasne aj prizemny grobian.
a co je v gatiach? .......no svet nestoji len na tom
15 cm ti je malo? ucel splni a o dlzku aj tak nejde ja ho mam 14,8 a obvod 5 cm a zatial nebol problem... ked ho mas 13 cm a hruby aspon 4,5 cm tak to tiez babam staci ...
ja ho mam 14-15cm co je w pohode,problem je ked zmakne,potom priatelka toho wela neuciti,ale ked stoji ako ma tak si poxvaluje
15 cm je maly pipik ?
no dobre teda :-D
neviem co by som robila keby som ho mala rada asi by mi to bolo jedno..a keby som ho chcela len an sex asi by som si nasla chlapa s vacsim :)a dalsai vec absolutne sa mi nepacia svalnati chlapi..hlavne nech ma pekny zadok a to ten moj veru maa najkrajsii aky som kedy videla :)
inak slovensky priemer penisu je 12.5cm.......minule to hovoril jeden znamy sexuolog ze vela slovakov si pridava cm.......co vy nato?:D
15 cm je podla mna akurat.. zalezi viac na hrubke
nezalezi od velkosti ale od sikovnosti... casom zistis ak si este na to neprisla
ale kulturisti beru stereoidi a tie zmensuju vajicka a pipik je za pet pol siestej