Zdravím... mám jeden problém... pri posledných ženských, čo som mal v posteli sa mi stalo, že ma vzrušovali len na prvýkrát, ale potom už vôbec nie... zdá sa mi, že mám nejaký úbytok testosterónu, menej sa mi chce sexovať, dokonca aj masturbovať (to bolo aj 3x denne), teraz čo mám kočku na sex, tak vlastne na sex ani nie je , lebo vôbec nemám chuť... partnerkou to asi nebude, pri predch. dvoch sa mi stalo to isté, akurát táto ma zaujíma aj po iných stránkach... je možné, že som sa premasturboval až do totálneho nezáujmu o ženy, lebo ma vzrušuje len péčko.. aj keĎ to som robil stále a ženské som vždy vedel uspokojovať kvalitne a vždy ma vzrušovali aj v posteli... vidím to na stratu chuti na sex všeobecne.. mali ste niekedy podobný problém? ani mi nestojí tak ako kedysi :-(
už ma ani ženské nebavia.....
Tak si daj pauzu potom chut príde,-)
Mozno si dosiel na to, ze zena neni korist a sex neni vsetko...
24 rokov
hm, to ale nič nemení na tom, že som čakal, že sa niekto ozve s podobnou skúsenosťou...
Koľko to máš vlastne rokov ak smiem vedieť?
Lahká korisť? Noo, ako pre koho samozrejme...
Keď ideš do baru a uvidíš cicu, ona sama čo si v takej chvíli povieš? Pekná cica ty si moja?
Vieš tie lahké a nadržané s tebou pôjdu ale keď stretneš tú pravú ktorá fakt za to bude stáť a budeš si ju vážiť tak to je už ine kafe to mi ver v tomto mám pravdu.
čakal som seriózne odpovede, ale nevadí :-) ... asi som veru potrestaný.. alebo ma nebaví, že sú tie ženské taká ľahká korisť
skus chlapov :D
Nemal si toľko jebať. Si myslíš, že môžeš prefiknúť každú? OMYL! Baby niesu len na sex. Tak ti treba to máš za trest.