Ahojte,
nie je mi prijemne pisat o tomto mojom probleme, ale potrebujem radu. Alebo viac rad. Mam 16 rokov, vysku 170 cm a vahu okolo 67 kg. Mohla by som schudnut, ale takto sa to velmi neda - psia mam 75 E a kto to ma podobne, urcite pochopi, ze s tym sa bezbolestne neda behat ani skakat ani nic pri com by sa prsia nehybali :p. Takyto problem mam aj v skole a neviem si nijako pomoct. Poriadne podprsenky neviem zohnat (nieco na sportovanie) a o plastickej operacii by som aj uvazovala, akurat nemam okolo 500 aj viac eur na vyhodenie. Pocula som aj o tom, ze pri vaznych zdravotnych problemoch to preplati poistovna - ale preplati cely zakrok?
Kazde rano sa budim s bolavym chrbatom a boli ma cely den. Stale mam stuhnute svaly na krcnej chrbtici a uz fakt neviem, co mam robit, proste som zufala.
Velke prsia!
skus si objednat podprsenku na sportovanie na nete, alebo zajdi do nejakeho nakupneho centra, kde predavaju iba spodnu bielizen a tam by ju takmer urcite mali mat.drzim ti palce
myslim, ze po lekarskych prehliadkach, ti poistovna preplati cely zakrok, ale tiez zavisi aka poistovna...nie kazda preplaca tento vykon...ja som sa na poistovnu vykaslala, trva to dlho, kym dokazes, ze mas narok na preplatenie...a je to na nezaplatenie behat, a robit vsetko bez toho, aby ma tazili prsia....zober si pozicku a chod, ver mi neolutujes...vela stastia
Ahoj ja mam taky isty problem mam okolo 160cm, 55kg a prsia 80E, takze tvoj problem dobre poznam, co sa tyka podprseniek a nakupovania oblecenia, proste vsetkeho stym spojene. To je hotova pohroma, ale obcas sa dobre bavim na tom ked si idem kupit podprsenku a predavacka ma presviedca ze take mat nemozem :D ale po case je to uz divne.
Co sa tyka tej operacie neviem vobec. treba to pozret niekde na nete alebo niekde inde.
Jo este dodavam, ze u nas je to dedicne, teda ziadna dieta ci upravovanie stravy nepomoze ani kebyze sa na konce vlasov postavym :D
No nechcem byt hnusna ale v poslednej dobe si uvedomujem coraz viac ze som vdacna za to co mam .. aj ked je to len 75A .. :)) Tiez mam vysku 170 a nejakych 57 kil , ale s chrbticou mam problem tak ci tak a tesim sa ze velke prsia mi nerobia este vacsie trable.. Skus aspon zo zaciatku si upravit stravu , ani ja som necvicila a veeelmi pekne som schudla, som prilis velky lenivec na to aby som cvicila..:)) A z prs mi tiez ubudlo .. tomu som sa sice az tak extra nepotesil lebo nikdy som nebola extra obdarena ale co uz .. :) MYslim ze radsej byt chudsia a mat aj mensie prsia.. Tak drzim palceky vela stastia... DOKAZES to !!! :)