Ahojte prosim o radu ci mam ist k psichiatrovi alebo co mam vlastne robit.
Už od malicka som nebola moc ukecana a nehrnula som sa vsade ako ostatne decka a nechcela som byt stredobodom pozornosti. Zacalo sa to zhorsovat ked som bola v 9. ročniku na zakladnej skole... odjakživa som neznasala odpovede pri tabuly ale vzdy som to nejako zvladla s trasucim sa hlasom a spotenymi studenymi rukami... raz sa mi stalo ze sopri citani pred tabulou dostala taky strasny strach ze som nemohla ani citat spoluziaci na mna pozerali a nechapali bolo to strasne .. odvtedy bohuzial nemozem sa prekonat nemozm citat na verejnostia na strednej skole je to strasne nieco... ked ma profesorka vyvola z miesta poviem zeto nevjem..ked s aodhodlam a idem .. Vzdy jemi zle trasem sa jak osika a aj to co som vedela zabudnem proste .. začalo mi to zasahovat aj do citoveho zivota:(( mam 19 rokou pred rokom som spoznala chalan vazne somsnim chcel byt a doteraz ho lubim neviem si pomoct le vsetko som pokaslala.. dali sme sa dokopy na punkovom koncerte, kde je vlastne normalne ze je clovek opity alebo aspon v nalade ( lenze ja som zacala pit len koli tomu aby som sasludmivobec vedela rozpravat aby som sa nebala ze sami vymseju ..pacilo sa mi to a doteraz s ami to paci,pretože sa dokazem uvolnit, ale mam s toho velke problemy doma a vlastne vsade ).. lenze jainak neviem byt uvolnena.. no a k tomu chlanovi ked som sla za nim muselasom byt vzdy aspon trochu opita ..ked ma vollalen takvon neslasom bala som sa.. takze sme sa vacsinou stretavali len na tych koncertoch aj ked som tuzila byt s nim stale ... raz sa stalo ze som sla za nimaj s kamosmi a to bez alkoholu v krvy a ja som sa nezmohla na slovo myslela som ze sa asi obesim ..pretoze hentak dokazem byt zabavna a tak a strasne ma stve to , ze by som vlastne taka mohla byt aj bez flase v ruke ale nico mi v tom jednocho v mojom mozgu brani ..dopadlo to tak ze sa na mna vykaslal lebo sombola vzdy opita a robila som ja kraviny ( bola s inymi chanmi:(( aj ked som nechcela .. dal mi viac sanci a odpustil mito vela krat len nakoniec sa mivobec neozvala kamoska mipovedala ze o mne hovori ze som kurva .. bola som na pol roka preč.. prisla som ... zistila som ze ma dievca a ze ju lubi .. najhorise na tom je to , zekeby mi pride do cesty znova niekto koho bysom mohla mat rada .. budem tobit to iste ako aj snim ..pretozemam strach
Napr. zajtra idem do skoly musim vybavit nieco so zastupkinou .. uz vidim jak sa budem klepat od strachu ... uz mato nebavi... a o skoly opita prist nemozem