Páči sa vám meno Kristína?

Kikuš

Ja sa volám Kristína.... Veľmi sa mi toto meno páči..:) Prezývajú ma Kika,Kikuš. Nenavidím keď ma volajú Tina fúúúj . :)

willywonkaa

Ja som Kristína a som na to hrdá, velmi sa mi to meno páči. Keby nie som proti tomu,aby sa deti volali po rodičoch, tak by som aj svoju dcérku pomenovala Kristínka:-)

KRISTINOCKA

Meno kristina je nadherna volam sa tak...a aj keby som sa tak nevolala sa mi hrozne paci...meno kristina oznacuje krestanstvo to na tom krasne...ale priznam sa ze sa mi viac paci ak ma volaju kika,kristi alebo kristinka...a to uz mam 23 rokov

dobra vila

Ale podla mna by sa tak mala otvorit jedna diskusia ze "paci sa vam meno..." a tam by ludia prispievali, lebo suhlasim i ja, ze je to troska odveci nachadzat vkuse tieto temy. Ved si predstav, az to tu bude zasypane iba takymito temami :-P.
A hlavne su uplne nezmyselne!! Ved, preboha, uz si uvedomte, ze kazdemu sa paci nieco ine. A hlavne sa pyta na taketo obycajne mena!! Keby ste sa spytali...ja neviem...na nejaku "Rybana", tak nic nepoviem, ale dokelu na uplne bezne normalne mena, na ktorych nic nie je a su v pohode.

A pre lololo - tak to bolo trosku silne, co si povedala. Zaujimalo by, ako sa volas ty, aby pre inych nahodou to meno nebolo hnusne. -peace-

titi...

millli prečo by mali zakázať tieto témy?Je na tom niečo zle ked niekto povie svoj názor?Su tu oveľa hnusnejšie témy a zostanu tu.Ináč ja som tiež voľakedy nad tým rozmýšľala budem hovoriť dcerke Tina,no bárčo len poviem,práve tu Tinu nie.

alzbee

Ja som nasu andulku volala Kika a nikdy ma vlastne nenapadlo, ze je v skutonosti kristina:)) nemam nic proti tomu menu, ale moju dceru by som tak nepomenovala...