Je podľa vás pekné? Ako na vás pôsobí? Ďakujem za všetky názory-postrehy.
Páči sa vám meno Kristína?
Ja sa volám Kristína.... Veľmi sa mi toto meno páči..:) Prezývajú ma Kika,Kikuš. Nenavidím keď ma volajú Tina fúúúj . :)
nepáči vôbec
Ja som Kristína a som na to hrdá, velmi sa mi to meno páči. Keby nie som proti tomu,aby sa deti volali po rodičoch, tak by som aj svoju dcérku pomenovala Kristínka:-)
nepaci...
ale mozno preto, ze vsetky kristiny co poznam su dost.... divne :)
krasne mena celeho sveta... ved nemusi mat meniny!
Ale podla mna by sa tak mala otvorit jedna diskusia ze "paci sa vam meno..." a tam by ludia prispievali, lebo suhlasim i ja, ze je to troska odveci nachadzat vkuse tieto temy. Ved si predstav, az to tu bude zasypane iba takymito temami :-P.
A hlavne su uplne nezmyselne!! Ved, preboha, uz si uvedomte, ze kazdemu sa paci nieco ine. A hlavne sa pyta na taketo obycajne mena!! Keby ste sa spytali...ja neviem...na nejaku "Rybana", tak nic nepoviem, ale dokelu na uplne bezne normalne mena, na ktorych nic nie je a su v pohode.
A pre lololo - tak to bolo trosku silne, co si povedala. Zaujimalo by, ako sa volas ty, aby pre inych nahodou to meno nebolo hnusne. -peace-
millli prečo by mali zakázať tieto témy?Je na tom niečo zle ked niekto povie svoj názor?Su tu oveľa hnusnejšie témy a zostanu tu.Ináč ja som tiež voľakedy nad tým rozmýšľala budem hovoriť dcerke Tina,no bárčo len poviem,práve tu Tinu nie.
Ja som nasu andulku volala Kika a nikdy ma vlastne nenapadlo, ze je v skutonosti kristina:)) nemam nic proti tomu menu, ale moju dceru by som tak nepomenovala...
hnusné meno