Chcela by som sa spytat, kolko bezne platite u kadernia - farba, strih, fen... Ja zijem dlhodobejsie v zahranici. Minule som platila u kadernika 130 EUR. Je to normalne aj v SR? Kadernik bol perfektny, pouzivaju velmi kvalitnu farbu, aj strih je super, ale zdalo sa mi to trosku vela. Nehovorim teraz o nejakych super - lacnych kadernictvach, skor o takych lepsejsich. Su tie ceny porovnatelne?
Ceny v kadernictvach na Slovensku
ta cena je za dlhe vlasy.
melir, strihanie, fukanie v BA Petrzalka /produkty matrix/ ma vyjde okolo 25 euro. podla mna super cena, v centre je to minimalne dvojnasobok.
Melir, strih, farna, regeneracia, styling - dlhe vlasy, cca. 80 euro
Ja tiez zijem v zahranici a tu platom pravidelne 140€ za melir na celu hlavu,ostrihanie,umytie a vyfukanie.A stretla som sa uz aj s tymito cenymi v BA v profesionalnych kadernictvach.
ja som minule platila v BB 41eur za melir, podstrihnutie.
predtym v inom kadernictve za novy strih, zehlenie 11eur
ale samozrejme ze vsade su ine ceny, v BA aj o polovicu vyssie
ahoj. ja som bola si dat melir na celu hlavu a este sa dat ostrihat. vlasy mi vyfenovala a platila som 27 eur, co je podla mna celkom dost a ta kadernicka pouziva produkty od schwarzkopf a este matrix ... nie je vobec lacna, ale vyborne striha a je aj velmi priatelska. ta tvoja cena je prilis velka 130 eur. za to by ti uz aj pomaly mohli predlzit vlasy.
Umytie, strihanie, fen - u nas ani nie 3 €.
Ja si vlasy nefarbim, takže s tým ti nepomôžem... ale bola som asi pred týždňom na strihanie. Spolu s umytím a vysušením ma to vyšlo do 10 eur. Nejako okolo 9 aj niečo eur, presnejšie. 130 eur mi preto príde nenormálne veľa :-) dúfam, že más teraz vlasy ako nejaká celebrita :-). Inak chodím do Welly, majú tam úžasnú kaderníčku s dvoma diplomami a milujem ich kozmetiku.