AKO CASTO MATE SEX?

isabella

no ved ja som to myslela tak, ze ma to netrapi, bo nikoho nepojdem nahanat aby to so mnou robil 20krat za tyzden, to by uz ani potom cloveka nebavilo, tak 4x bohate staci, aspon sa to neokuka, sak spolu nemusime byt len v posteli, no nie? ja rada chodim aj na vylety... :-)

Denz

isabela- tak mna by to trapilo:)
len taky stroj na ukajanie zeny.....nic moc.
To ani mlady zajac podla mna nezvladne....mozno tyzden...ale nie stale.

isabella

keby som sucasne nestudovala na dennom studiu a popri tom nepracovala a priatel by bol nezamestnany, tak by sme mozno aj tolko stihali... vy asi vazne nemate co robit, vsak? :-DDD ale sak vasa vec o statistiky predsa vo vztahu nejde, ale o to ako sa obaja zhodnu

nikusiq19

boze co to preboha s vami je mam sice len 20 tak mozno preto sa mi to nezda vela ale co ste vy zac ze ju odsuzdujete.to jej az tak zavidite,ci co?

nikusiq19

boze co to preboha s vami je mam sice len 20 tak mozno preto sa mi to nezda vela ale co ste vy zac ze ju odsuzdujete.to jej az tak zavidite,ci co?

nikusiq19

nemyslim si ze je to vela.s priatelom sme este do nedavna mali tak isto ale kedze byvame u jeho rodicou a jeho mama uz nerobi tak sa uz tolko neda ale sex na dobru noc a pene ranko nam stale ostal:-D