jeho rodina - prosím o názory

Príspevok v téme: jeho rodina - prosím o názory
letnička

naša situácia v skratke: on býva u mňa, bol nezamestnaný na podpore 60€ mesačne. Neprispieval na byt ani na stravu lebo nemal z čoho. Všetko som ťahala ja - veď nakoniec môže sa to stať každému že príde o zamestnanie. Platila som byt, inkaso, jedlo, drogériu-proste všetko. Mám vlastný byt aj prácu. Moji rodičia sú skvelí prajní ľudia, ktorí ešte k tomu pomáhali tak, že poslali či vajíčka, zeleninu, ovocie alebo nejaký koláč či jedlo. A nemuseli!!! lebo v srabe som nebola ja ale on. Jeho rodina NIČ! vedeli kde žije, ako je na tom finančne a v podstate že ja ho živím, vedeli aj to že naši pomáhajú ako môžu. Podotýkam že nie sme manželia. nebolo by Vám to trochu sprosté? alebo ja som nenormálna že takto uvažujem a oni predsa nemusia pomáhať synovi, ktorý je dospelý...

letnička

no veď to, ja keď niečo na túto tému nadhodím hne´d je oheň na streche, že predsa jeho rodičia celý život ťažko pracovali (lebo moji asi nie)a že oni predsa nemajú peniaze ani záhradu tak čo majú posielať. jednoducho to čo počuje doma, samé náreky ako nemajú ako nemôžu ako to ako hento tak taký názor má aj on. mňa to trápi lebo kašlali na neho celý život, keď si doma zobral cukrík z bonboniery musel ju ísť kúpiť a pod. ja to nepoznám lebo mi sme v rodine žili úplne inak tak preto to možno neviem pochopiť.

jajka001_

tak on nemoze za to aku ma rodinu...a on, snazi sa? hlada pracu? pomaha v domacnosti? resp. porobi doma, kym ty robis?

AdamKrt

Urcite je to sproste a nie fer voci Tebe.

Ale niektori rodicia maju svoje nazory a ine vychovne metody. Vidim to napr. v rodine, kde napr. stari rodicia z jednej strany boli starostlivi a z druhej strany vobec nebol zaujem, pretoze bola v nich taka divna predstava, ze muz sa ma postarat o seba, alebo sa ma starat onho jeho rodina, zena atd.

No proste nevyberies si.

Jedine, co mozes asi urobit, je opytat sa ho, ci mu to nevadi a ci sa neciti trapne a nemieni s tym nieco robit...