energetickí upíri

jsdhjd

Tiez som takých ludi spoznala.. Mozno som clovek, ktorý tej energie ma sam o sebe malo, alebo mozno som vhodna "korist". Dost casto sa mi stava ze po kontakte s urcitymi ludmi ma vzdy strasne boli hlava (je to taka ina bolest), je mi na zvracanie (niekedy aj zvraciam), citim sa slaba, neviem co so sebou.. Vzdy ked pridem po kontakte s tymi ludmi domov, uvarim si silnu kavu, dam ibalgin, dam ladovu sprchu a idem sa na hodinku prespat.. potom som iny clovek .. neviem ako sa da tomu predchadzat ínak ako vymedzeniu kontaktu s nimi (bohuzial, nie vzdy sa tym ludom da vyhnut) najma ked jeden je dost blizky clen rodiny...

kukikuk

mala som takú "kamošku", podobnú ako popísala Letnička. Trochu mi trvalo, kým som pochopila, že ona pomôcť vlastne nechce a jediné, o čo jej ide, je neustále sa sťažovať. Akonáhle som mala ťažkosti ja a čakala, že ma vypočuje, otočila sa mi chrbtom.
Jediné, čo pomôže, je prestať sa s takými ľuďmi stretávať

quo vadis

mojím upírom bola svokra a bývalá šéfka, našťastie svokruídam zriedka, bývame od seba daleko - je jednoducha a priserne negativisticka..nech sa jej cokolvek navrhne, tak vsetko odmieta... pritom vela veci by podla mna mohla robit ale nechce...to je taky blby sposob zivota.vsetko a vsetci okolo nej su zli, a ona je taka sama a opustena, nikto jej ani nezavola - no a naco preboha, kto ma chcut pocuvat nekonecne staznosti? druheho cloveka v zivote asi nevypocula, o comkovĺvek sa bavime, tak prvorade sú jej staznosti na vestko - susedia, rodina, doktori, lieky, pocasie, chroby, farari, decka, blabla bla...atd atak podobne...ja sa snazim minimalizovat kontakt, pochopila som, ze to je jediny sposob ako prezit - nezvelicujem. ked som tam na navsteve, tak neviem ist na na vecko, vsetko vo mne sa scvrkne a odmieta poriadne fungovat. byt tm dlhsie ako 3 dnmi, tak ma beru na psychinu.

no a sefka bola jednoduchsia, zmenila som pracu.

luuska

Treba sa pozitívne naladiť. Radšej im poslať mentálne trošku súcitu ako ich odsudzovať alebo sa hnevať. Dobrý skutok priťahuje pozitívnu energiu a oblažuje. A okrem toho, každý si je pánom svojej vlastnej energie, takže si jednoducho iba treba postaviť štít a nič k sebe nepripustiť. Všetky naše pocity sú iba výsledkom toho, k čomu sami dáme povolenie, aby sa nás to dotklo. Semienko sa urodí iba na takej pôde, ktorá mu poskytne potrebné živiny. S ľudskou mysľou je to rovnako.

damiana

ja som mala takého profesora na vysokej - mali sme s ním ústnu skúšku. Tá skúška nebola náročná, odpovedali sme asi 10 minút. Ale za tých 10 minút som mala pocit, že zo mňa niekto vysal všetku energiu, nebola som si schopná spomenúť na tie najprimitívnejšie pojmy z toho predmetu. Pritom bol zlatý, nebol nepríjemný, nesnažil sa človeka prichytiť pri chybách, pomáhal zo všetkých síl. Po skúške som vyšla z učebne a hneď na chodbe som si musela sadnúť na dlážku, tak sa mi krútila hlava. A čo som sa rozprávala so spolužiačkami, tak dosť veľa s ním toto zažilo. Ten chudák bol psychický upír a možno o tom ani nevedel.

letnička

stretla som sa s energetickým upírom v podobe človeka, ktorý vysával zo mňa energiu prívalom svojich sťažností, ťažkostí, trápení, celým prúdom slov a viet, ktoré sa nedali stopnúť. Tak ma vyčerpal že som bola slabá ako máčik, vyžmíkaná a bolo mi na vracanie(doslova). mne potom pomôže len studená sprcha a vyspať sa z toho. inak stalo sa mi to aj u jedenej nemenovanej veštice. Tiež mi bolo zle ke´d som od nej šla.