Ako je to prosím s adresou ak idem byvať do podnajmu? Mam si tam prihlasiť trvalý pobyt? Meniť občiansky a všetky adresy všade kde treba (banka, poistovne...) Veď aj pošta mi tam musi chodiť. A ak by si najomca zmyslel, že už mi zmluvu nepradlži, alebo ja by som nechcela z nejakych dovodou, tak v novom podnajme si musim zase hlasiť novy trvalý pobyt? A všetko odznova? Bože hrozna predstava ak nemôžem mať niečo vlastne.
Bývanie v podnajme
Ale ja nebudem mať trvale bydlisko. Naši kde teraz bývam sa idu stahovať do garsonky a tam nemôžem mať nahlasený trvalý pobyt. Ja idem do podnajmu. Takže ta adresa kde som teraz uá mi bude na nič na občianskom aj zdravotnej karte. Mam si teda vybaviť občiansky aj zdr. kartu s tou adresou kde budem v podnajme?
Alebo ak si potom budu niekde pýtať moju adresu trvaleho pobytu, ako to masju zvykom hocikde na uradoch tak ja poviem, že nemam trvalý ale iba prechodný. Ale občiansky aj zdravotnu kartu si budem musieť vybaviť nové aby som tam mala napísanu tu novu prechodnu adresu, keďže trvalu adresu nikde nebudem mať. Či nie? Niekto ma šťastie že maju adresy u rodičov a tam im chodi pošta... ja taku možnosť nemam škoda
...presne tak...staci nahlasit adresy vsade kde je to potrebne...
a chapem ta,my sme byvali v podnajme a***NIKDY VIAC***
sice hovori sa nikdy nehovor nikdy,ale fakt by som uz do podnajmu nikdy nechcela ist...
***niet nad svoje byvanie***