ahojte, viem, ze toto je forum o zdravi, ale chodieva sem mnoho ludi a preto sa chcem na vas obratit:) od septembra budem navstevovat VS a preto ma zaujima ako to tam cele vyzera. ako mate podeleny rozvrh? hodiny vam nasleduju suvisle, ci mate medzi nimi prestavky? ak ano, co potom robite? chodite domov alebo tam len cakate na dalsiu hodinu? a rozvrh ste si sami zostavili? a ste na vasej skole tam spokojni? je to iny zivot ako na SS?:) dakujem vam vsetkym za odpovede:)
ako je to na VS?
aha, dakujem, no ale naozaj si neviem predstavit, ked si budem musiet za tak kratky cas vybrat z tolkych predmetov:-O ked ja ani neviem, co ma caka, dufam, ze nam to aspon troska vysvetlia co sa na akom predmete uci:) no ale som zvedava teda. a este, ked tu si a si taka laskava mi zodpovedat, tak sa ta chcem spytat, ze ako vyzeraju imatrikulacie, co bude mojou ulohou na nich a ako sa mam obliect:) nejake saty alebo sukna s nejakym topom? vobec neviem ako to moze vyzerat:)
no to ano este v ten den sa musis rozhodnut..ale este je tu lehota tusim 2 tyzdnov, kedy mozmes robit zmeny, a ak ti skola pounka(neviem ako tvoja) tak by si mala mat na stranke rocenku a pozret sa na predmety, najst k nim informacie o com su, kto to uci, kolko kreditov a tak
a nie na zapise nie je cal fakulta..kab sme sa dali:)..len nas jeden odbor v prvaku podelili na tri dni, lebo by sme sa nepomestili a jednak by tam musela referenkta aj tak tri dni:)
fakt vdaka vsetkym! a vy ste si museli urcit uz v ten den vsetky predmety? ci ste s tym boli oboznameni skor? a na zapise je cela fakulta potom?:)
Dakujem:))
ale inak sa tesim, ze konecne nebudem musiet lietat do skoly, len aby som sa zapisala na nejaku skusku a bude sa to robit elektronicky a snad sa bude dat aj rozvrh dobre spravit..
oprava az 2. sa to spusta..v liste pisali, ze 1. na stranke 2...
moja.uniba.sk
mysli, ze ak bude treba volitelne budu v ponuke zapisu..
uff tak to vobec netusim, snad budu nejake info ktomu tam , zajtra sa to spusta..;)
vevericka: nevies prosim ta, ci si mame zapisat elektronicky aj volitelne predmety alebo iba povinne?
no u nas tak nejako pdobne, len sme nemali ziadny vykaz..teda aspon si na nic take nespominam:)..ale teraz budem mat dasi zapis 14. znova do prvaku tak tivmozem napisat, ze co ako:D
snad to nebude trvat tak dlho lebo uz mame elektronicky, takze by sa to malo obmedzit len na nalepenie validacnej a podpisanie papiera na predmety:)
pri zapise na denne som tam stravila tusim pol dna:-) Najprv sme si vystali radu na indexy, vykazy a knihu, kt vydava skola, su tam uvedene studijne odbory, rocniky, kazdy rocnik tam ma uvedene predmety. Do vykazu sme napisali z tej knihy predmety, ktore boli povinne, povinne volitelne, nepovinne volitelne. Kazdy predmet mal urcity pocet kreditov. Museli sme ich nazbierat napr 30 na jeden semester(to je len priklad, uz si nespominam kolko ich malo byt). Do vykazu sme doplnili meno, adresu, rod. cislo, odbor, nalepili fotku. Do indexu takisto fotku,rodne cislo, odbor, opisali predmety z vykazu. Postavili sme sa do radu, odovzdali vykaz, dali si opeciatkovat index. Potvrdzovali aj tlaciva na rodinne pridavky. A este sme vyplnovali tlacivo na ISIC, ktory sme tiez odovzdali spolu s fotkou.
Na externom sme dostali indexy, vyplnili ich, stud. referntka nam diktovala predmety, tie sme tam zapisali, index sme si potvrdili a to bolo vsetko.